Ελληνες ομογενείς στη Λάρισα

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Γ. ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2018 15:20

Ο βουλευτής Λάρισας Γιώργος Κατσιαντώνης, ανέλαβε την πρωτοβουλία να φέρει στη Λάρισα Έλληνες ομογενείς πολιτικούς, από τέσσερα σημεία του πλανήτη, τις ΗΠΑ, τη Σουηδία, την Αυστραλία και τη Νότια Αφρική, οι οποίοι αποτελούν μέλη της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε).

Συντόνισε τις πρώτες συναντήσεις με τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου, Σωτήρη Γιαννακόπουλο και Δημήτρη Παπαλέξη, τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, και τον Δήμο Λάρισας διά του αντιδημάρχου Οικονομίας και Ανάπτυξης Παναγιώτη Νταή.

Ο πρόεδρος της Πα.Δ.Ε.Ε και βουλευτής Αυστραλίας Πήτερ Καλαμπάνης, ο πρώην υπουργός Τουρισμού της Αυστραλίας Τζον Πανταζόπουλος, ο βουλευτής Σουηδίας Σωτήρης Ντελής, ο βουλευτής Καναδά Τζέρυ Σκλαβούνος, ο βουλευτής Νότιας Αφρικής Γιώργος Μιχαλάκης, και ο γερουσιαστής του Γουαϊόμινγκ Στέφαν Παππάς, επισκέφτηκαν για λίγες ώρες τη Λάρισα.

Στο Επιμελητήριο, όπου "χτυπά η καρδιά" της επιχειρηματικότητας, ο πρόεδρος Σωτήρης Γιαννακόπουλος επισήμανε την αναγκαιότητα για εξωστρέφεια και επενδύσεις, προκειμένου να επιστρέψει η Ελλάδα στην ανάπτυξη, ζητώντας από τους Έλληνες πολιτικούς του εξωτερικού να σταθούν δίπλα στη Θεσσαλία. Ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, σε ό,τι αφορά στην πρωτοβουλία του βουλευτή Λάρισας, ευχαρίστησε τον ίδιο αλλά και τους Έλληνες ομογενείς που ανταποκρίθηκαν στην επιμονή του να γνωρίσουν τη Λάρισα και τον πλούτο της. Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Οικονομίας, Παναγιώτης Νταής, αναφέρθηκε στη βαρύτητα που δίνει ο Δήμος Λάρισας στην τοπική ανάπτυξη. Ο πρόεδρος της Πα.Δ.Ε.Ε Πήτερ Καλαμπάνης, αναφέρθηκε στον επιχειρηματικό, αγροτικό και τουριστικό πλούτο της Λάρισας και της Θεσσαλίας γενικότερα. Τέλος ο Γιώργος Κατσιαντώνης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την πρώτη συνάντηση του απόδημου Ελληνισμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass