Ν. Παπαδόπουλος κατά Ρένας Καραλαριώτου για τη συγχώνευση

ΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΝΔ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2018 15:22

Για σύμπλευση της Ρένας Καραλαριώτου με τη γραμμή της ΝΔ κάνει λόγο σε δήλωσή του ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος. Αφορμή στάθηκε η παρέμβαση της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Λαρισαίων κατά την πρόσφατη σύσκεψη για τις προτάσεις του Υπουργείου Παιδείας.

 «Διαβάζοντας την παρέμβαση της κ. Καραλαριώτου αντιλήφθηκα την πλήρη σύμπλευσή της με τη γραμμή και την τακτική της ΝΔ. Αρκέστηκε στο να εκτοξεύσει γενικότητες κατά της κυβέρνησης, χρησιμοποιώντας ανακρίβειες και όχι κάτι ουσιαστικό. Τo Υπουργείο Παιδείας κατέθεσε μία πρόταση η οποία έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, λαμβάνοντας υπόψη τη σύνθεση των προτάσεων που έχουν συζητηθεί στην Επιτροπή μετά από πολύμηνες διαβουλεύσεις μεταξύ των Πρυτανικών Αρχών όλων των Ιδρυμάτων και του Υπουργείου Παιδείας.

Εφόσον, λοιπόν, η κ. Καραλαριώτου θεωρεί τον εαυτό της πιο ειδικό από τους παραπάνω, θα αναμένουμε με αγωνία τη δική της ολοκληρωμένη πρόταση στη δημόσια συζήτηση και στη συνέχεια στην ανοιχτή διαβούλευση για το σχέδιο νόμου.

Βεβαίως, μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η κ. Καραλαριώτου ενδιαφέρεται για την αγροκτηνοτροφική δραστηριότητα της Θεσσαλίας αλλά ταυτόχρονα μας κάνει εντύπωση ότι για τα βασικά ζητήματα που σχετίζονται με αυτόν τον τομέα, π.χ το Αβερώφειο Αγροδιατροφικό Τεχνολογικό Πάρκο Θεσσαλίας, τηρεί σιγή ιχθύος. Καμία ουσιαστική παρέμβαση, παρά μόνο λανθασμένη σύγχυση.

Κύριο χαρακτηριστικό του εγχειρήματος αυτού είναι το ότι για πρώτη φορά επιχειρείται ο επανασχεδιασμός του ακαδημαϊκού χάρτη “από τα κάτω”, έπειτα από εκτενή διάλογο με την ακαδημαϊκή κοινότητα και τις τοπικές κοινωνίες. Στη δημόσια διαβούλευση, λοιπόν, θα περιμένουμε την τεκμηριωμένη πρόταση της για τα Πανεπιστημιακά ιδρύματα της Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας», καταλήγει η απάντηση του βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ προς την κ. Καραλαριώτου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass