ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΕΝΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Με τις ίδιες εφορευτικές επιτροπές στο δημοψήφισμα

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2015 19:45

 

Περισσότερες από κάθε άλλη εκλογική αναμέτρηση, όπως αναμενόταν, θα είναι οι ελλείψεις σε δικαστικούς αντιπροσώπους, όπως φάνηκε χθες κατά την παραλαβή των διορισμών από τα δικαστήρια της Λάρισας. Περίπου 15 δικαστικοί αντιπρόσωποι δεν παρέλαβαν και άλλες δύο θέσεις, είναι κενές και αυτές για διαφορετικούς λόγους. Οι διορισμοί θα παραλαμβάνονται και σήμερα μέχρι τις 11 το πρωί, από την Εισαγγελία. Τα ζητήματα αυτά, θα επιλυθούν από σήμερα Παρασκευή, που αναλαμβάνει καθήκοντα η έφορος δικαστικών αντιπροσώπων.

ΟΙ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΕΣ

Οι ίδιες με τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, θα είναι οι εφορευτικές επιτροπές, στα εκλογικά τμήματα όλης της χώρας και δεν πρόκειται να σταλούν κλητεύσεις, διευκρινιζόταν και χθες από την Εισαγγελία Λάρισας.

ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

Στο μεταξύ, ανακοίνωση που αφορά στους δικαστικούς αντιπροσώπους, οι οποίοι θα μετακινηθούν εκτός έδρας, εξέδωσε ο Άρειος Πάγος, για την πληρωμή της αποζημίωσής τους, που αναφέρει τα εξής: «Κατόπιν προφορικής διαβεβαίωσης προς εμάς του αρμόδιου Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιώργου Κατρούγκαλου, σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκαν οι τυπικές διαδικασίες για τον ορισμό υποκαταστημάτων της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και τη μεταφορά των αναγκαίων πιστώσεων, ώστε οι διορισθέντες δικαστικοί αντιπρόσωποι εκτός της έδρας τους, για τη διεξαγωγή του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015, να ολοκληρώσουν τις ταμειακές διαδικασίες είσπραξης προκαταβολικά της αμοιβής και των δαπανών μετακίνησής τους».

Ε. Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass