Να δημοσιευθεί το πόρισμα της ΕΔΕ για τους διευθυντές

ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2018 16:03

Την άμεση ανακοίνωση του πορίσματος της ΕΔΕ που αφορά στη γνωστή υπόθεση με τις ηλεκτρονικές δηλώσεις των υποψηφίων διευθυντών, ζητούν με ανακοίνωσή τους οι ΣΥΝΕΚ Λάρισας.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής: «Οι εκπαιδευτικοί που συσπειρωνόμαστε στις ΣΥΝΕΚ έχουμε δώσει μεγάλους αγώνες προασπίζοντας από θέσεις αρχής τη δημοκρατική λειτουργία, τη συλλογικότητα και την αυτονομία των συνδικάτων.
Αγωνιζόμαστε πάντα για τη δημιουργία συνθηκών διαφάνειας, αμεροληψίας και αντικειμενικότητας, και είμαστε κάθετα αντίθετοι σε φαινόμενα παραγοντισμού και αναπαραγωγής πελατειακών σχέσεων.
Επειδή θεωρούμε πως εννέα ολόκληροι μήνες είναι ικανό διάστημα για τη διοίκηση, απαιτούμε να δημοσιευθεί το πόρισμα της ΕΔΕ που αφορά στη γνωστή υπόθεση με τις ηλεκτρονικές δηλώσεις των υποψηφίων διευθυντών.
Επειδή όλοι και όλα ελέγχονται και επειδή ειδικά στην εκπαίδευση δεν πρέπει να μένουν σκιές γιατί πλήττεται η ίδια η εκπαιδευτική διαδικασία, πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσει αυτή η υπόθεση ώστε να μην μπορεί κανένας να σπιλώνει συναδέλφους, ούτε να πλήττει την αξιοπρέπειά τους για παραταξιακές σκοπιμότητες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass