Εφυγε ο κυκλώνας, έρχεται λιακάδα

Ανεβαίνει το θερμόμετρο στους 25 βαθμούς Κελσίου

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2018 15:00
Εικόνες από τη χθεσινή κακοκαιρία στα παράλια του νομού και την πόλη της Λάρισας Εικόνες από τη χθεσινή κακοκαιρία στα παράλια του νομού και την πόλη της Λάρισας

Ασθενές, ως ανεπαίσθητο, ήταν στη Λάρισα, το πέρασμα του Μεσογειακού κύκλωνα «Ζορμπά» ή «Ξενοφώντα»- όπως χαρακτηριστικά ονομάστηκε από Γάλλους και Ελληνες μετεωρολόγους αντίστοιχα- με μεγαλύτερα δείγματα της επιρροής του, να έχουν δεχθεί τα παράλια του νομού Λάρισας, χωρίς όμως να δημιουργηθούν προβλήματα.

Βροχή με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για τα δεδομένα της εποχής, που άγγιξαν τους 17 βαθμούς Κελσίου, ήταν τα χαρακτηριστικά του φαινομένου χθες στην πόλη, ενώ σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), κ. Παναγιώτη Σκριμιζέα, «από σήμερα Δευτέρα, αν και θα βρέχει το πρωί, ανεβαίνει σταδιακά η θερμοκρασία, η οποία κατά τις ώρες ηλιοφάνειας μπορεί να αγγίξει και τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός βελτιώνεται αισθητά και σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή. Παρατηρείται να επανέρχεται σε κανονικά για την εποχή δεδομένα και συγκεκριμένα με θερμοκρασίες άνω των 20 βαθμών Κελσίου, με παροδικές ασθενείς βροχές και αραιή συννεφιά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass