Προσκυνηματική εκδρομή στο Aγιο Ορος

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2018 15:36

Το τετραήμερο 20-23 Σεπτεμβρίου η Τοπική Διοίκηση Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος, αποτελούμενη από 48 άτομα χωρισμένα σε 4 ομάδες ώστε να είναι εύκολη η μετακίνηση εντός του Όρους και η φιλοξενία στις Ιερές Μονές.


Όπως σημειώνεται από τους διοργανωτές «κατά την παραμονή μας επισκεφτήκαμε τις Ιερές Μονές Βατοπαιδίου, Αγίου Παύλου, Διονυσίου, Ξενοφώντος, Δοχειαρίου, Κουτλουμουσίου, Παντοκράτορος και τις Ιερές Σκήτες Αγίου Ανδρέα και Νέα Σκήτη. Δεν θα μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμά μας η διέλευση από τις Καρυές που είναι η πρωτεύουσα του Αγίου Όρους και η επίσκεψή μας στον Ιερό Ναό του Πρωτάτου όπου στο ιερό Βήμα φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα “Άξιον Εστίν”, στο κελί του γέροντα Γαβριήλ, στην Παναγούδα όπου διέμενε ο Άγιος Παΐσιος, στην Ιερά Επιστασία, στην πολιτική Διοίκηση του Όρους καθώς και στο Αστυνομικό Τμήμα. Κατά την επιστροφή μας παρατέθηκε γεύμα σε εστιατόριο της Ουρανούπολης όπου μας υποδέχτηκαν ο αστυνομικός υποδιευθυντής Χαλκιδικής και μέλος μας κ. Παπαδόπουλος Κυριάκος καθώς και ο γ. γραμματέας του Εθνικού Τμήματος και μέλος της Τ.Δ. Χαλκιδικής κ. Παππάς Βασίλειος.
Νιώθοντας την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την άψογη συνεργασία, τον αστυνομικό διευθυντή Ημαθίας και μέλος μας κ. Σιμούλη Χρήστο που μας συνόδευσε, το προσωπικό του Α.Τ. Άγιου Όρους και ιδιαίτερα τον Υ/Α΄ κ. Τσαγάνη Ιωάννη και τον γραμματέα Αρχ. κ. Καραλιλιόπουλο Γεώργιο καθώς και το ΚΤΕΛ Τρικάλων που συνετέλεσαν ώστε να στεφθεί με επιτυχία αυτό το προσκύνημα. Κλείνοντας, θέλουμε να τονίσουμε ότι η επίσκεψη στο Άγιο Όρος ήταν εμπειρία ζωής για όλους εμάς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass