Παραμένουν κρατούμενοι οι πέντε οπαδοί της ΑΕΛ

ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2018 22:06

Ενώπιον του Μονομελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Λάρισας οδηγήθηκαν χθες το μεσημέρι πέντε οπαδοί της ΑΕΛ που συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην οδό Καρδίτσης, μετά την πορεία που έγινε για να εκφραστεί η δυσαρέσκεια κατά της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Όλοι, μέσω των συνηγόρων τους, ζήτησαν και έλαβαν τριήμερη αναβολή από το δικαστήριο, ωστόσο παρά την αντίθετη πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, ο πρόεδρος αποφάσισε να συνεχιστεί η κράτησή τους μέχρι την Πέμπτη, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις.

Την ίδια ώρα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, είκοσι περίπου οπαδοί σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους πέντε, φώναζαν συνθήματα εναντίον της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ ζητώντας παράλληλα «λευτεριά στους οπαδούς».

Το βράδυ του Σαββάτου έγιναν 26 προσαγωγές πολιτών, επτά εκ των οποίων συνελήφθησαν. Δύο από τους συλληφθέντες, ένας 15χρονος και ένας 17χρονος αφέθηκαν ελεύθεροι αφού ήταν ανήλικοι. Από τους 5 που βρέθηκαν χθες ενώπιον του Μονομελούς Αυτόφωρου Δικαστηρίου οι δύο δήλωσαν πως είναι φοιτητές σε άλλες πόλεις ενώ ο ένας πως είναι μαθητής (ενήλικος). Κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού και της διατάραξης κοινής ειρήνης.

 

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass