Ομιλία Αυγενάκη σήμερα στη Λάρισα

Η ΔΗΜΤΟ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΡΕΝΑΣ - ΜΑΜΑΚΟΥ

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2018 15:00

Μετά τη ΝΟΔΕ και η ΔΗΜΤΟ Λάρισας με ανακοίνωσή της στηρίζει τη συμφωνία των παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας για ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και καλεί στη σημερινή εκδήλωση με ομιλητή τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Η ανακοίνωση, την οποία υπογράφει η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ, κ. Σοφία Ζαχαρή, αναφέρει: «Από την πρώτη στιγμή της σύνθεσης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου μας, ως ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας προτάξαμε την ενότητα και τη σύμπνοια του χώρου μας, ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Έτσι, σε απόλυτη συνεννόηση και καθοδήγηση με τη ΝΟ.Δ.Ε. μας, καταβάλαμε, στο μέτρο που μας αναλογεί, κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να δημιουργηθεί ένα ευρύ ενωτικό, πλειοψηφικό ρεύμα.

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση χαιρετίζουμε την κοινή ανακοίνωση των δύο συνδυασμών «ΛΑΡΙΣΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ» και «ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ», με την οποία επικυρώθηκε μια αυτοδιοικητική - εκλογική συνεργασία, που δημιουργεί αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο στον Δήμο Λαρισαίων.

Ως ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας δηλώνουμε ξεκάθαρα πως θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στη διεύρυνση αυτής της ενωτικής κίνησης, ώστε να επιτευχθεί ο τελικός κοινός στόχος που δεν είναι άλλος από την αλλαγή σελίδας στον Δήμο Λαρισαίων.

Καλούμε, λοιπόν, κάθε Λαρισαία και κάθε Λαρισαίο στην εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας που θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο «Ιμπέριαλ» με θέμα: «Η πορεία προς τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές» και κεντρικό ομιλητή τον γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λευτέρη Αυγενάκη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass