Σήμερα το αυτόφωρο των πέντε οπαδών της ΑΕΛ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΣΥΝΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2018 22:00

Μετά από πέντε μέρες κράτησης, οι πέντε οπαδοί της ΑΕΛ που συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου για τα επεισόδια που έγιναν στην οδό Καρδίτσης και σε γύρω δρόμους, αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν ενώπιον του Μονομελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Λάρισας.

Την περασμένη Δευτέρα ζήτησαν και έλαβαν τριήμερη αναβολή από το δικαστήριο, το οποίο, όμως, προς έκπληξη των συνηγόρων υπεράσπισης και αντίθετα στην εισαγγελική πρόταση, αποφάσισε να συνεχιστεί η κράτησή τους τουλάχιστον ως και τη σημερινή εκδίκαση.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά την πορεία που έγινε για να εκφραστεί η δυσαρέσκεια οπαδών κατά της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ. Το βράδυ του Σαββάτου έγιναν 26 προσαγωγές πολιτών, επτά εκ των οποίων συνελήφθησαν. Δύο από τους συλληφθέντες, ένας 15χρονος και ένας 17χρονος αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού ήταν ανήλικοι. Οι πέντε νεαροί (δύο εκ των οποίων δήλωσαν φοιτητές και ένας μαθητής σύμφωνα με τους ίδιους) κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού και της διατάραξης κοινής ειρήνης.

Τη Δευτέρα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο βρέθηκαν οπαδοί οι οποίοι φώναξαν συνθήματα κατά της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ, συμπαραστεκόμενοι στους πέντε. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και σήμερα καθώς σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης με την επωνυμία «Μόνστερς Νέα Γενιά» έχει αναρτηθεί κείμενο που καλεί «τον κόσμο της ΑΕΛ σε εκδήλωση συμπαράστασης στους συνοπαδούς μας την Πέμπτη 25/10 στις 13:00 στο Δικαστικό Μέγαρο» ζητώντας «Λευτεριά στα αδέρφια μας και στην ομάδα μας».

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass