Η ALFA WOOD GROUP στη διεθνή έκθεση SICAM 2018

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2018 15:20

Την επιβεβαίωση της ηγετικής της θέσης στην παγκόσμια αγορά προϊόντων ξύλου επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά η λαρισαϊκή εταιρεία ALFA WOOD μέσα από τη συμμετοχή της στη μεγαλύτερη διεθνή Έκθεση SICAM που διεξήχθη στο διάστημα 16 – 19 Οκτωβρίου στο Pordenone της Ιταλίας.

Την Έκθεση επισκέφθηκαν οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές επίπλων του πλανήτη καθώς και οι σημαντικότεροι έμποροι προϊόντων ξύλου. Στο καλαίσθητο περίπτερο του ελληνικού ομίλου είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις νέες προτάσεις του ομίλου που έχουν ήδη λανσαριστεί στην αγορά. Ξεχώρισαν ιδιαίτερα : Τα νέα χρώματα σε διακοσμητικές επιφάνειες και εντυπωσίασε η νέα υφή που αποτελεί πιστή απομίμηση φυσικού ξύλου.

Με τις νέες συμφωνίες που κλείστηκαν, καθώς και με την ανανέωση της εμπιστοσύνης που επέδειξαν οι παλαιότεροι πελάτες, ο ελληνικός όμιλος, που διατηρεί τον κύριο όγκο των παραγωγικών του εγκαταστάσεων στη ΒΙΠΕ Λάρισας, διεύρυνε την εξωστρέφειά του και έδειξε για μία ακόμη φορά ότι η καινοτομία και η κατασκευή προϊόντων που «αγγίζουν» τους διεθνείς καταναλωτές είναι το δυνατότερο σημείο του ομίλου ALFA WOOD.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass