Τα Φάρσαλα σε πανελλήνια συνάντηση του «Οράματος Ελπίδας»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2018 15:20
Η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ. κ. Κυριακή Παναγιωτοπούλου Η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ. κ. Κυριακή Παναγιωτοπούλου

Εκπρόσωποι 120 συνεργαζόμενων Κέντρων απ΄ όλη την Ελλάδα με τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας», μεταξύ αυτών και το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, πραγματοποίησαν συνάντηση στο ξενοδοχείο «NJV Athens Plaza» στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσουν για τις επιστημονικές εξελίξεις γύρω από την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών και να μοιραστούν εμπειρίες και ιστορίες προσφοράς και ελπίδας.

Τον Δήμο Φαρσάλων εκπροσώπησε η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ. κ. Κυριακή Παναγιωτοπούλου και το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων η προϊσταμένη των νοσηλευτριών του Κέντρου κ. Ζέφη Γιαννάκη Γρηγορίου και η Επισκέπτρια Υγείας κ. Αναστασία Καραμπινά-Βησσαροπούλου.

Η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ. κ. Παναγιωτοπούλου, σε ομιλία της στο πλαίσιο της συνάντησης, παρουσίασε καλές πρακτικές του Δήμου Φαρσάλων για την ευαισθητοποίηση των ανθρώπων, να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών. Επίσης εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο διασυνδέει στις εκδηλώσεις του Δήμου, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, τους Πολιτιστικούς- Επιμορφωτικούς Συλλόγους, τους Συλλόγους Γυναικών, τα Αθλητικά Σωματεία, καθώς επίσης και τους νέους ανθρώπους που δουλεύουν σε επισιτιστικά καταστήματα όπως είναι οι καφετέριες, τα μπαράκια, τα εστιατόρια ακόμα και τους μαθητές Λυκείου. Ανέφερε ότι η Επισκέπτρια Υγείας του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων ενημερώνει τα παιδιά του Δήμου από μικρή ηλικία μέσα στα σχολεία τους για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών. Τέλος, παρουσίασε όλες τις δράσεις του Δήμου, οι οποίες ήταν αφιερωμένες στο «Όραμα Ελπίδας» αλλά και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο των οποίων πραγματοποιούνταν εγγραφές εθελοντών δοτών. Τόνισε τη σημαντική στήριξη που προσφέρει η Εκκλησία και ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Νέστωρας Αντωνίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass