«Ζώνουν τα φίδια» εμπόρους της οδού Βενιζέλου

* ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ, ΕΝΟΨΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ * ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Γ. ΣΟΥΛΤΗΣ: ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2018 22:00

Τους «έζωσαν τα φίδια», τους εμπόρους που διαθέτουν καταστήματα στην αρχή της οδού Βενιζέλου και συγκεκριμένα στο σημείο μεταξύ των οδών Δήμητρας και Ολύμπου, όπου συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης από τον Δήμο Λαρισαίων.

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, οι καταναλωτές έχουν ήδη ξεκινήσει τις γιορτινές αγορές τους και οι έμποροι της οδού Βενιζέλου εκφράζουν φόβους για «ζημιά στα ταμεία τους τις γιορτινές ημέρες», εξαιτίας των έργων που δεν έχουν τελειώσει.

«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας» απαντά απ΄ την άλλη ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων του Δήμου Λαρισαίων κ. Γιώργος Σούλτης, ο οποίος υποστηρίζει ότι «τα συνεργεία θα δουλέψουν εντατικά, και μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να ολοκληρώσουν το έργο μέχρι τέλος της εβδομάδας, ώστε να κινούνται με άνεση οι πεζοί».

Οι έμποροι αγωνιούν, καθώς πλησιάζει μια από τις καλύτερες περιόδους αγοραστικής κίνησης στην αγορά της Λάρισας, και συγκεκριμένα ανέφεραν στην «Ε»: «Το έργο ανάπλασης δεν έχει ολοκληρωθεί μπροστά από τα καταστήματά μας, γεγονός που αποτρέπει τους καταναλωτές να τα επισκεφτούν. Οι πολίτες δεν μπορούν να διασχίσουν τα πεζοδρόμια, ενώ η περίφραξη - οι προστατευτικές σήτες - που έχει τοποθετήσει ο Δήμος για την ασφάλειά τους, δυσκολεύει την κίνησή τους και λειτουργεί ανασταλτικά στο να διασχίσουν αυτή την περιοχή».

 «Το έργο θα έπρεπε να είχε τελειώσει» τονίζουν και ζητούν το εξής: «Προτείνουμε να το κλείσουν πρόχειρα μέχρι να περάσουν οι γιορτινές μέρες, ώστε να κυκλοφορεί άνετα ο κόσμος στην οδό Βενιζέλου. Ας συνεχιστούν οι εργασίες μετά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, για να μπορέσουμε να δουλέψουμε».

Λ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass