Νέα Πολιτεία: Αναζητούνται λάμπες και πεζοδρόμια

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2018 22:00
Οδός Δημαρά Οδός Δημαρά

Σαν βγεις στον πηγαιμό για τη Νέα Πολιτεία να εύχεσαι να είναι μέρα, γιατί αν είναι νύχτα με τέτοιο φωτισμό και τέτοια πεζοδρόμια ή θα καταλήξεις στην… Ιθάκη ή στο Νοσοκομείο.

Κατάσταση που θυμίζει παλιές εποχές τότε που ο φωτισμός ήταν ανεπαρκής και τα πεζοδρόμια ή ανύπαρκτα ή έτοιμα με την πρώτη βροχούλα να μετατραπούν σε λασπότοπο. Ο φακός του Βασίλη Ντάμπλη αδιάψευστος μάρτυρας αναδεικνύει σημεία παγίδες και… μνημεία ωχαδερφισμού.

-Πρώτη φωτογραφία από την οδό Δημαρά: Η οδός Δημαρά είναι ο δρόμος που ενώνει τη Νέα Πολιτεία με το Αβέρωφ και οδηγεί στο ανοιχτό κολυμβητήριο. Κακός φωτισμός και ανύπαρκτα πεζοδρόμια. Τα βράδια το σκηνικό είναι από ταινία θρίλερ, γρήγορο βήμα, ανεβασμένοι παλμοί και σκέψεις ότι κάποιος κρύβεται στο ημίφως.

-Οδός Τσιτσάνη (1,2): Στα συχνά ατυχήματα ποιος έχει δίκιο; Ο πεζός ή ποδηλάτης; Ο πεζός δεν έχει πού να κινηθεί αφού απουσιάζει το πεζοδρόμιο και ο ποδηλάτης κινείται εντός του ποδηλατόδρομου. Η λωρίδα δεξιά όπως βλέπουμε τη φωτογραφία δεν έχει καθοριστεί τι είναι, άλλοι λένε ότι είναι πρασινάδα για το μικροκλίμα της περιοχής, άλλοι ότι εκεί διαχειμάζουν συμπαθή ερπετά και τρωκτικά και άλλοι ότι είναι πεζοδρόμια… Αυτοί οι τελευταίοι πρέπει να έχουν πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ.

-Πάλι στην οδό Τσιτσάνη (3): Άνοιξε-κλείσε, άνοιξε-κλείσε την γκαραζόπορτα θα χαλάσει, ε είπε να αφήσει το αυτοκίνητο ο άνθρωπος όπου τον βολεύει… Ελαααα μωρέ ποιος θα περάσει τώρα από δω.

-Οδός Ζακύνθου (4): Οποιος νύχτα περπατεί στην οδό Ζακύνθου θα είναι τυχερός αν πατήσει λάσπες ή περιττώματα… Με τόσες παγίδες και τόσο ελλιπή φωτισμό το ορθοπαιδικό τμήμα των νοσοκομείων είναι και η πιθανότερη κατάληξη.

(Οδός Ζακύνθου 2,3) Συρματόπλεγμα που βγαίνει μέχρι τη μέση του πεζοδρομίου! Και ο θάμνος μία περιποίηση τη θέλει, ένα κλαδεματάκι για παράδειγμα…

 

Θ.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass