Το ΚΙΝΑΛ συζητά για τον δήμο

ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟΝ «ΔΙΟΝΥΣΟ»

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2018 15:05

Παρουσία κεντρικού κλιμακίου του Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας Βασίλη Κεγκέρογλου, συγκαλείται σήμερα στις 7.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» η Διευρυμένη Δημοτική Σύσκεψη, όπως προβλέπει η σχετική εγκύκλιος, με θέμα τις Δημοτικές εκλογές.

Στη Διευρυμένη Δημοτική Σύσκεψη συμμετέχουν τα μέλη Ν.Ε., ο βουλευτής του νομού, μέλη ΚΠΕ από τον νομό, ο επικεφαλής Περιφερειακής Παράταξης ή Υποψήφιος Περιφερειάρχης, περιφερειακοί Σύμβουλοι από τον νομό που είναι μέλη του Κινήματος Αλλαγής, γραμματείς Ν.Ε. των κομμάτων (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Κίνημα Δ.Σ. κ.λπ.), όλα τα μέλη της Συντονιστικής Γραμματείας της Τ.Ο. του δήμου, πρόεδροι ή Επικεφαλής παρατάξεων δευτεροβάθμιων συνδικαλιστικών, κοινωνικών και παραγωγικών φορέων που είναι μέλη του Κινήματος Αλλαγής, πρώην αιρετοί Περιφερειάρχες, και πρώην Δήμαρχοι στον συγκεκριμένο δήμο που είναι μέλη του Κινήματος Αλλαγής και δημοτικοί Σύμβουλοι που είναι μέλη του Κινήματος Αλλαγής.

Με βάση την εισήγηση της Δ.Δ.Σ και της σχετικής έκθεσης του κλιμακίου, η Επιτροπή Ψηφοδελτίων Αυτοδιοίκησης αποφασίζει και ανακοινώνει την τελική επιλογή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass