Χριστουγεννιάτικο πάρτι από το κοσμηματοπωλείο Πλίτση

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΡΟΛΟΓΙΩΝ TAG HEUER

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2018 15:07

Λίγο πριν τις γιορτές το κοσμηματοπωλείο Πλίτση και ο διάσημος οίκος ωρολογοποιίας TAG Heuer διοργάνωσαν μια υψηλών προδιαγραφών εκδήλωση.

Μία μοναδική βραδιά γεμάτη λάμψη έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο το βράδυ στον πολυχώρο «Φρούριο». Οι φίλοι και πελάτες του καταστήματος Πλίτση είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά και να δοκιμάσουν συλλεκτικά μοντέλα του φημισμένου brand σε πρώτη παρουσίαση για την Ελλάδα καθώς και να ενημερωθούν σχετικά με τις νέες τάσεις. Τη ζεστή και φιλόξενη βραδιά συμπλήρωσαν οι όμορφες παρουσίες δημιουργώντας ευχάριστες συντροφιές που απόλαυσαν γευστικά κοκτέιλ και διασκέδασαν μέχρι αργά τη νύχτα υπό τις εορταστικές μελωδίες της μπάντας Mairi Doutsi and the Swingers.

Σε άκρως γιορτινό πνεύμα το κοσμηματοπωλείο Πλίτση παρέθεσε ένα pre – Christmas cocktail party για να δείξει την ευγνωμοσύνη του στο κοινό, όχι μόνο της Λάρισας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, για τη θερμή υποστήριξή του στην πολυετή παρουσία στον χώρο των επώνυμων κοσμημάτων και ρολογιών. Η συλλογή των μοναδικών μοντέλων της TAG Heuer θα φιλοξενηθεί στο κοσμηματοπωλείο Πλίτση, Κούμα 19 Λάρισα, έως τις 25 Δεκεμβρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass