Εφυγαν από Διαμάντο, πάνε με Καραλαριώτου

* «Η ΠΛΑΤΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ» ΤΟΝΙΣΕ Η ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ * «ΚΑΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΤΟΥ ΕΧΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ» ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΝΤ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΣ

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2018 22:08

«Η πλατιά συμμαχία με τον Θαν. Μαμάκο μεγαλώνει ημέρα με την ημέρα» τόνισε η υποψήφια δήμαρχος Λάρισας, Ρένα Καραλαριώτου απευθύνοντας χθες βράδυ χαιρετισμό στη συγκέντρωση πρώην στελεχών και μελών της παράταξης Διαμάντου.

Δεκαέξι υποψήφιοι σύμβουλοι με τον συνδυασμό του Ντίνου Διαμάντου, στις εκλογές του 2014, αποχώρησαν πρόσφατα από την παράταξη «Νέα Λάρισα» και χθες βράδυ σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» από τους ίδιους, παρουσία στελεχών της ΝΔ, ανακοίνωσαν την προσχώρησή τους στην παράταξη Καραλαριώτου.

Η χθεσινή εκδήλωση άνοιξε με τον κ. Γ. Γουμενόπουλο «εξηγώντας» την απόφαση όσων αποχώρησαν από την παράταξη Διαμάντου «βλέποντας τη δυναμική που δημιουργεί η νέα κίνηση, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τη Ρένα Καραλαριώτου».

Ο κ. Βασ. Βασιλόπουλος εξήρε την παρουσία της κ. Καραλαριώτου στα αυτοδιοικητικά για να σημειώσει την ανάγκη «αλλαγής σελίδας στον Δήμο Λαρισαίων». Ο απόστρατος της ΕΛ.ΑΣ., Νικ. Μπέτσιος σημείωσε την «ενωτική διάθεση» ενώ τόνισε επίσης την ανάγκη «να αποβάλλουμε το σύνδρομο του διαίρει και βασίλευε».

Εκτενή αναφορά στη θητεία του στην αυτοδιοίκηση έκανε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Μαρ. Ξηρομερίτης για να υπογραμμίσει πως «είμαστε εδώ εμείς που χτίσαμε τη «Νέα Λάρισα», είμαστε εδώ αυτοί που θα κληθούμε πραγματικά να χτίσουμε τον Δήμο Λαρισαίων. Είμαστε εδώ όλοι μαζί για να στηρίξουμε τη νέα δήμαρχο Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου».

Για να προσθέσει πως «σαν μια γροθιά εσείς άοκνοι, ακάματοι ζηλωτές μιας ιδέας, σκαπανείς του αλτρουισμού που συμμετείχατε σε κάθε προσπάθεια για το καλό αυτής της όμορφης πόλης, της πόλης μας. Είστε οι καλύτεροι εθελοντές σ’ ένα δύσκολο έργο με οδηγό την ανιδιοτελή προσφορά σας. Πέντε χρόνια αντιπολιτευτήκαμε μαζί, δίνοντας τους δικούς μας αγώνες ο καθένας μέσα σε ένα κοινό πλαίσιο με γνώμονα την αναπτυξιακή τροχιά της Θεσσαλικής Πρωτεύουσας.

Έχουμε μεγάλο όραμα για τον Δήμο μας, που ξεπερνά την οπισθοδρομική διοίκηση που βιώσαμε στην τελευταία θητεία. Θέλουμε όλοι εμείς να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να εργαστούμε συλλογικά για την πρόοδο και την προκοπή των δημοτών μας. Είμαστε δυνατοί ,ικανοί και γνωρίζουμε πώς να πετύχουμε τους στόχους που προτάσσει η κοινωνία μας» κατέληξε ο κ. Ξηρομερίτης.

ΣΥΜΜΑΧΙΑ

«Η πλατιά συμμαχία με τον Θαν. Μαμάκο, μεγαλώνει ημέρα με την ημέρα» τόνισε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου απευθύνοντας χαιρετισμό στην εκδήλωση. Για να προσθέσει πως «μας ενώνουν τα περισσότερα, η ενωτική μας προσπάθεια μεγαλώνει.

Έχουμε τη στήριξη της ΝΔ, χαρά μας και τιμή μας αλλά στο δικό μας συνδυασμό δεν θα υπάρξουν διαχωριστικές γραμμές, θα είναι ένα ψηφοδέλτιο από όλους τους πολιτικούς χώρους γιατί η πόλη μας είναι πάνω από όλα» υπογράμμισε η κ. Καραλαριώτου και κάνοντας αναφορές στον σχεδιασμό του συνδυασμού (κατάρτιση προγράμματος κλπ) σημείωσε για μια ακόμη φορά την ενωτική πορεία.

ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρ. Καπετάνος, η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λάρισας Σοφία Ζαχαρή, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Θαν. Μαμάκος και Χρ. Αγορίτσας και ο πρόεδρος του τοπικού ΤΕΕ, Νίκ. Παπαγεωργίου . Υπενθυμίζεται ότι την αποχώρησή τους από την παράταξη Διαμάντου είχαν ανακοινώσει οι υποψήφιοι: Β. Βασιλόπουλος, Γ. Γουμενόπουλος, Κων. Μπαλαμώτης, Βασ. Πολιτάκης, Νίκ. Σωτηρόπουλος, Ορ. Πουλούλης, Αικατερίνη Στογιάννη, Ευάγ. Καναβός, Αλεξάνδρα Σουφλιά, Ευαγγελία Τέρπου, Αλευρά Ζωή, Καλλιόπη Γιαννακού, Αλεξάνδρα Ξηρομερίτη, Δημ. Τσιάχας, Δημ. Μπίλλης και Χριστίνα Κανάκη, η πλειοψηφία των οποίων παρευρέθηκε στη χθεσινή εκδήλωση.

«ΙΘΑΚΗ»

Με αφορμή τη χθεσινή εξέλιξη, ο επικεφαλής της «Νέας Λάρισας» και δημοτικός σύμβουλος, Ντίνος Διαμάντος δήλωσε πως «και ο Οδυσσέας στον πηγαιμό για την Ιθάκη του έχασε κάποιους από το πλήρωμά του που παρασύρθηκαν από τις σειρήνες και έφαγαν λωτό.

Οι κομματικές «σειρήνες» που ήχησαν ήταν αναμενόμενο να παρασύρουν κάποιους. Η Νέα Λάρισα και ο επικεφαλής συνεχίζουν, και είναι βέβαιο ότι θα φτάσουμε στην Ιθάκη μας. Με τα ανεξάρτητα πανιά και την πυξίδα αταλάντευτη στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων της πόλης και μόνο αυτών».

Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass