Βραβείο «Κούρος 2018» στην «Cosmos Aluminium»

ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΤΙΒΟ

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2018 15:08

Η Λέσχη Επιχειρηματικότητας τίμησε για 24η χρονιά την επιχειρηματικότητα της καινοτομίας, της εξωστρέφειας, της διαχρονικότητας και της υπευθυνότητας, απονέμοντας τα ιστορικά Βραβεία Επιχειρηματικότητας «ΚΟΥΡΟΣ» σε επιχειρηματίες που οδηγούν τους οργανισμούς τους σε εξαιρετική επίδοση βάσει οικονομικών μεγεθών και αναπτυξιακών προοπτικών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία σημαντικών πολιτικών και θεσμικών εκπροσώπων αλλά και εκατοντάδων διακεκριμένων επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων.


Με το βραβείο «ΚΟΥΡΟΣ 2018» τιμήθηκε η «Cosmos Aluminium» για την επίδοσή της στον διεθνή οικονομικό στίβο. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Θεόδωρος Καντώνιας, διευθ. σύμβουλος της εταιρείας.
Κατά την παραλαβή του βραβείου ο κ. Καντώνιας ευχαρίστησε την επιτροπή για την επιλογή τους και τόνισε ότι είναι εξαιρετικά τιμητικό να βραβεύεσαι από ανθρώπους που γνωρίζουν και αντιμετωπίζουν τις ίδιες δυσκολίες και τα ίδια προβλήματα στην αγορά, ενώ παράλληλα αφιέρωσε το βραβείο αυτό στο προσωπικό της εταιρείας για την αφοσίωσή του και τη σκληρή δουλειά, στους συνεργάτες της επιχείρησης για τη μακροχρόνια υποστήριξη αλλά και στην οικογένειά του για την υπομονή και τη συμπαράσταση.
Η COSMOS ALUMINIUM ιδρύθηκε το 2006 από τον Ξενοφώντα Καντώνια και τους γιους του Γιάννη και Θοδωρή και ξεκίνησε τη λειτουργία της στη μεταποίηση μετάλλων και συγκεκριμένα στη διέλαση αλουμινίου το 2008. Σήμερα κατατάσσεται στις πιο άρτιες τεχνολογικά εταιρείες στην Ευρώπη στον κλάδο της, καταφέρνοντας να συνάψει συνεργασία με σχεδόν όλους τους διανομείς μετάλλων στην Ευρώπη. Παράλληλα τα προϊόντα της COSMOS είχαν εφαρμογή στις περισσότερες κατηγορίες προϊόντων προφίλ αλουμινίου όπως π.χ. αυτοκινητοβιομηχανία, ναυπηγική, κατασκευές, μηχανολογικό εξοπλισμό και αυτοματισμούς, μεταφορές, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές εφαρμογές καθώς και λύσεις διακόσμησης.
Οι πωλήσεις της το 2017 ήταν σχεδόν 80 εκατ. ευρώ από τα οποία το 90% προέρχεται από εξαγωγές ενώ για το 2018 προβλέπεται να ξεπεράσουν τα 105 εκατ. ευρώ. Οι νέες επενδύσεις θα προσφέρουν 60% επιπλέον προϊόν προς εκμετάλλευση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass