Σύλλογοι κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2019 15:15

* Ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Αετομηλιτσιωτών «Το Ντένισκο» κόβει την πίτα των χορευτικών τμημάτων του, σε εκδήλωση που θα γίνει αύριο Κυριακή 6 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα, στα γραφεία του Συλλόγου (Ηπειρωτική Εστία, οδός Καρδίτσας, έναντι Γηροκομείου).

*Ο ΜΕΣ Απανταχού Παραποταμιτών ο «Προφήτης Ηλίας» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του αύριο Κυριακή 6 Ιανουαρίου, μετά τη θεία λειτουργία, στην ταβέρνα «Θέμης» στον Παραπόταμο Λάρισας. Επίσης, ο Σύλλογος διοργανώνει τον ετήσιο χορό του το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στο κέντρο «Βερσαλίες» με την ορχήστρα του Κώστα Σμόλικα.

* Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεταξοχωρίου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού, αύριο Κυριακή 6 Ιανουαρίου, αμέσως μετά τη θεία λειτουργία.

* Ανοιχτή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της 1ης Δημοτικής Κοινότητας Λάρισας, διοργανώνεται από τον πρόεδρο και το Δ.Σ., την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου και ώρα 6:30 μ.μ. Θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (2ος όροφος) του Πολιτιστικού Κέντρου Ι. Κράγια (Χατζημιχάλη 62-Φιλιππούπολη), με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συνοδεία εορταστικού μπουφέ.

*Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει ο Σύλλογος Γυναικών Λάρισας «Αλκηστις» την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου και ώρα 9 το βράδυ στο κέντρο Φρούριο (λόφος Φρουρίου).

*Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αετομηλίτσας «Ο Γράμμος» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις 2 μ.μ. στον νέο ξενώνα της Αετομηλίτσας. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με τους Συλλόγους Θεσσαλονίκης και Λάρισας.

*Με ελπίδα και αισιοδοξία θα υποδεχτούν οι «Φίλες της Αγάπης» τον καινούριο χρόνο, κόβοντας τη βασιλόπιτα, σε μια εκδήλωση που ετοιμάζουν με πολύ μεράκι. Για πρώτη φορά η εκδήλωση αυτή θα γίνει μεσημέρι για να δοθεί η δυνατότητα και σε ολόκληρες οικογένειες να γιορτάσουν μαζί. Οι «Φίλες της Αγάπης» προσκαλούν τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους του συλλόγου την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στο «Κτήμα Βερσαλίες» και ώρα 1 μ.μ. για να περάσουν αξέχαστες ώρες, γεμάτες κέφι, που θα προσφέρουν με το ανεξάντλητο ρεπερτόριό τους οι γνωστοί μουσικοί Σπύρος Καβαλιεράτος και Βαγγέλης Τσιαπλές.

* Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοβρύσου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην ταβέρνα «Νιβόλιανη» του Μεγαλοβρύσου. Θα ακολουθήσει για όλο το μεσημέρι, με ελεύθερη είσοδο, μουσικό πρόγραμμα με τη λαϊκοδημοτική ορχήστρα των Αποστόλη και Γιώργου Κωσταβέλη.

*Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 12.30μ.μ. θα γίνει η κοπή της βασιλόπιτας στο Χαρίσειο ίδρυμα του μακαριστού Γέροντος π. Παύλου Χαρίση, στον λόφο δίπλα από το θεραπευτικό κέντρο Αnimus. Την πίτα θα ευλογήσει ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Καλούνται οι πιστοί χριστιανοί και τα πνευματικά τέκνα του αλησμόνητου πνευματικού πατρός να προσέλθουν στην ιερά αυτή σύναξη.

*Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει ο Μορφωτικός Σύλλογος Γιάννουλης την Κυριακή 13 Ιανουαρίου και ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου στην οδό Βενιζέλου 4 στη Γιάννουλη. Επίσης, θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού Συλλόγου Γιάννουλης την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 11 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου, στην οδό Βενιζέλου 4 στη Γιάννουλη. Δηλώσεις υποψηφιοτήτων μέχρι 18 Ιανουαρίου στα τηλέφωνα 6932-861.604 (Δ. Τσερώνη, πρόεδρος) και 6977-153.213 (Μ. Καλτέκη, αντιπρόεδρος).

* Ο Σύλλογος Γυναικών Αγιάς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, στις 7:30 μ.μ., στο «Κτήμα Νεφέλη» (2ο χλμ. Αγιάς – Αγιοκάμπου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass