Επόμενο βήμα η έξυπνη πόλη

ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΚΟΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2019 22:36

«Έγινε μια τεράστια προσπάθεια και τα αποτελέσματα είναι πλέον μετρήσιμα» τόνισε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης αναφερόμενος στο έργο της δημοτικής αρχής κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου Λαρισαίων.

Σε μια λιτή εκδήλωση που έγινε μετά τον εορτασμό των Θεοφανείων, στο αίθριο του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών και εκπροσώπων φορέων της πόλης, ο μητροπολίτης Λάρισας σεβ. Ιερώνυμος ευλόγησε την πίτα ενώ ο κ. Καλογιάννης ευχήθηκε με αφορμή τη νέα χρονιά. Κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής ο κ. Καλογιάννης σημείωσε «τα τρία επίπεδα του σχεδιασμού του δήμου, επίπεδα που αφορούν στην αντιμετώπιση προβλημάτων στις συνοικίες, στη χάραξη έργων όπως μέσω του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης με ορίζοντα 15ετίας και τέλος στις διεκδικήσεις για τα μεγάλα θέματα της πόλης κάνοντας αναφορά στην παραχώρηση 240 στρεμμάτων από το ΕΘΙΑΓΕ, την παραχώρηση στρατοπέδων και στο έργο ανάδειξης του Αρχαίου Θεάτρου». Αναφερόμενος στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας ο κ. Καλογιάννης υπογράμμισε τον άξονα «του ψηφιακού δήμου, της έξυπνης πόλης» όπου εγκαθίσταται, όπως είπε, εργολάβος το επόμενο διάστημα στοχεύοντας στην ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη. Στην εκδήλωση – που μουσικά πλαισίωσαν οι μαθητές της κ. Λίτου και του κ. Νικολαΐδη του ΔΩΛ, παρευρέθηκαν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης, οι βουλευτές Νίκ. Παπαδόπουλος και Κων. Μπαργιώτας, ο διοικητής της 1ης Στρατιάς Δημ. Ζερβάκης, ο ΑΤΑ Γ. Μπλιούμης, ο ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ. Βασ. Καραπιπέρης, ο διοικητής των ΠΥ Θεσσαλίας Κων. Σκούπρας, ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας Νέστ. Αντωνίου, ο αστυνομικός διευθυντής Λάρισας Γιάν. Σκριάπας, ο διοικητής της ΠΥΛ Ζ. Μπρούζας, η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Στ. Σδρόλια, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δ. Τάχος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο διευθύνων σύμβουλος της «Ε» Γ. Μιχαλόπουλος, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass