«Λύπη και έκπληξη» για τον Ξηρομερήσιο

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΩ… ΨΥΡΡΑ

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2019 15:38

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Σκληρή απάντηση δίνει σήμερα με επιστολή της στην «Ε» η ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Τυρνάβου αναφορικά με τη γνωστοποίηση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Δράση Πολιτών» στο Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου και επανεκλεγμένου μέλους στη ΔΗΜΤΟ Ν.Δ.Τυρνάβου κ. Ανδρέα Ξηρομερήσιου να αποχωρήσει από τη ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου επειδή η κ. Αναστασία Ψύρρα, μέλος της ΔΗΜΤΟ, υπερψήφισε τον προϋπολογισμό της δημοτικής αρχής Τυρνάβου.

Στην επιστολή αναλυτικότερα αναφέρονται τα εξής: «Προς μεγάλη μας έκπληξη αλλά και λύπη πληροφορηθήκαμε από τα μέσα ενημέρωσης την παραίτηση του κ. Ανδρέα Ξηρομερήσιου από τη ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Τυρνάβου «σε ένδειξη διαμαρτυρίας και για να μην πληγεί το κύρος της Ν.Δ. στον Τύρναβο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, λόγω της απόφασης της επικεφαλής της Διαδημοτικής Συνεργασίας Τυρνάβου Αμπελώνα, Αν. Ψύρρα, να υπερψηφίσει για μία ακόμη χρονιά τον προϋπολογισμού του Δήμου Τυρνάβου. Έκπληξη, γιατί ο κ. Ξηρομερήσιος ήταν αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Τυρνάβου το 2017, όταν η κ. Ψύρρα ψήφιζε για πρώτη φορά τον προϋπολογισμό του Δήμου Τυρνάβου και δεν παραιτήθηκε! Έκπληξη, γιατί και το 2018, όταν η κ. Ψύρρα ξαναψήφιζε τον προϋπολογισμό του Δήμου Τυρνάβου, πάλι δεν παραιτήθηκε! Έκπληξη, γιατί κατά τις εκλογές της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Τυρνάβου, που διεξήχθησαν τον περασμένο Μάιο και ενώ η κ. Ψύρρα είχε ψηφίσει δύο φορές ως τότε τον προϋπολογισμό του Δήμου Τυρνάβου, ο κ. Ξηρομερήσιος έβαλε και πάλι υποψηφιότητα, γνωρίζοντας επίσης πως επικεφαλής της Διαδημοτικής Συνεργασίας Τυρνάβου Αμπελώνα παρέμενε η κ. Ψύρρα! Λύπη, γιατί παρά το ότι ο κ. Ξηρομερήσιος το 2014 είχε κατέλθει στις δημοτικές εκλογές υποψήφιος με παράταξη που δεν είχε τη στήριξη της ΝΔ, εμείς ανοίξαμε τις πόρτες μας και τον καλωσορίσαμε, όταν εκείνος αποφάσισε να ενταχθεί στη ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Τυρνάβου το 2016, αποδεικνύοντας εμπράκτως τη φιλοσοφία της παράταξής μας ότι όλοι όσοι θέλουν να προσφέρουν, έχουν θέση σε αυτή. Λύπη, γιατί ο κ. Ξηρομερήσιος αν και νέος ηλικιακά, χρησιμοποιεί τις πλέον παλαιοκομματικές τακτικές, πιστός στη φιλοσοφία και τις αντιλήψεις της δημοτικής ομάδας την οποία υπηρετεί, επιβεβαιώνοντας πλήρως τη ρήση «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος». Στον Δήμο Τυρνάβου ευτυχώς όμως, όλοι γνωριζόμαστε και όλοι πλέον ξέρουν τον ρόλο του καθενός. Την ώρα που η Ν.Δ. τόσο σε εθνικό όσο και σε δημοτικό επίπεδο, συμπαρασύρει σε ένα ποτάμι αλλαγής όλους τους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες, κάποιοι παραμένουν εμμονικά στη μιζέρια, την κουτοπονηριά και τις ραδιουργίες. Τους αφήνουμε εκεί…» καταλήγει η ανακοίνωση της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Τυρνάβου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass