Υπογράφονται συμβάσεις για φύλαξη και σίτιση

ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ Π. ΝΑΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2017 * ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2019 22:08

Εντός των προσεχών ημερών η διοίκηση των δύο νοσοκομείων θα καλέσει τους επιτυχόντες-επιτυχούσες στον διαγωνισμό του 2017 να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις ορισμένου χρόνου για τη φύλαξη και τη σίτιση. Σε επόμενο χρόνο, που όμως δεν προσδιορίστηκε, θα κληθούν να υπογράψουν συμβάσεις και οι επιτυχόντες-επιτυχούσες στον τομέα της καθαριότητας.

Οι επιτυχόντες-επιτυχούσες στον διαγωνισμό του 2017 που προκήρυξε η διοίκηση των δύο νοσοκομείων της Λάρισας (ΠΠΝΛ και ΓΝΛ) για την καθαριότητα, φύλαξη και σίτιση συγκεντρώθηκαν χθες το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο παρουσία του προέδρου του Εργατικού Κέντρου και συναντήθηκαν με τον διοικητή για να ενημερωθούν σχετικά με την καθυστέρηση που παρουσιάζουν οι διαδικασίες της πρόσληψής τους.

Ο κ. Νάνος επαναβεβαίωσε τη βούληση της διοίκησης να προχωρήσει σε ατομικές συμβάσεις για τη φύλαξη και τη σίτιση με αποφάσεις του προηγούμενου Νοέμβρη αλλά και της προηγούμενης εβδομάδας για να προσθέσει ότι υπάρχει και εγγεγραμμένη πίστωση στον προϋπολογισμό για τη μισθοδοσία. Συνεπώς η υπογραφή των ατομικών συμβάσεων είναι θέμα ημερών –εντός του Ιανουαρίου όπως χαρακτηριστικά είπε- με τις διατυπώσεις του νομικού κειμένου των συμβάσεων να παραμένει ως εκκρεμότητα.

Αντίθετα η υπογραφή των συμβάσεων για την καθαριότητα θα γίνει σε επόμενο χρόνο, τον οποίο δεν προσδιόρισε ακριβώς, συνδέοντας το θέμα με την προμήθεια του εξοπλισμού καθαριότητας συνολικού προϋπολογισμού 180.000 ευρώ μέσω δωρεάς τραπεζικού οργανισμού, τρόπος που επιλέχθηκε προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την προμήθεια.

Δ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass