Νέοι αντιδήμαρχοι Αλ. Μπατζανούλης, Αννυ Ψάρρα

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠ. ΣΟΥΡΛΑΝΤΖΗ ΚΑΙ ΠΑΝ. ΝΤΑΗ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2019 22:04
Ο κ. Αλ. Μπατζανούλης Ο κ. Αλ. Μπατζανούλης

Δύο αλλαγές σε επίπεδο προσώπων και επανακαθορισμό αρμοδιοτήτων στις αντιδημαρχίες περιλαμβάνει ο «εκλογικός» ανασχηματισμός που αποφάσισε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης.

Οι αλλαγές δεν αιφνιδίασαν τους αντιδημάρχους που είχαν ενημερωθεί για τις προθέσεις του κ. Καλογιάννη καθώς από τα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου τούς έκανε γνωστό ότι θα ζητήσει τις παραιτήσεις τους.

Όπως και συνέβη μεσοβδόμαδα με τον κ. Καλογιάννη να ολοκληρώνει χθες τις επαφές του και τα επόμενα 24ωρα να ανακοινώνει τις αλλαγές αντιδημάρχων, η θητεία των οποίων θα ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, οπότε ξεκινάει η νέα περίοδος για τη δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

Οι αλλαγές προσώπων και αρμοδιοτήτων που αποφάσισε ο κ. Καλογιάννης εστιάζουν σε θέματα καθημερινότητας με την υλοποίηση του έργου της δημοτικής αρχής παράλληλα με τις πρωτοβουλίες της «Συμπαράταξης» καθώς δεν μπορεί να παραβλεφθεί το γεγονός ότι η μία δημοτική παράταξη μετά την άλλη, ξεδιπλώνουν τον σχεδιασμό τους ενόψει εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», ο κ. Καλογιάννης θα αξιοποιήσει εκ νέου τον δημοτικό σύμβουλο, Αλέξ. Μπατζανούλη, ο οποίος διετέλεσε αντιδήμαρχος Παιδείας την πρώτη περίοδο της δημοτικής αρχής. Ο κ. Μπατζανούλης αναμένεται να ορισθεί αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος (καθαριότητας) στη θέση του Απόστ. Σουρλαντζή, ο οποίος για το επόμενο διάστημα αναμένεται να αξιοποιηθεί και στο δυναμικό της «Συμπαράταξης».

Αντιδήμαρχος αναμένεται να ορισθεί και η σημερινή αντιπρόεδρος της Δημοτικής Πινακοθήκης - Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα, Αννυ Ψάρρα – Περίφανου. Η κ. Ψάρρα θα τοποθετηθεί στη θέση του αντιδημάρχου Οικονομίας Παναγιώτη Νταή με αφορμή και τον συνολικό αριθμό των αντιδημάρχων χωρίς ωστόσο να αναλάβει θέματα οικονομίας, αλλά το «Χατζηγιάννειο» και τις Λέσχες Πολιτισμού, ενώ αναμένεται να διατηρήσει τη θέση της στην Πινακοθήκη.

Οι δύο απερχόμενοι αντιδήμαρχοι, Απ. Σουρλαντζής και Παν. Νταής, ως δημοτικοί σύμβουλοι πλέον ενδεχομένως να αναλάβουν αρμοδιότητα με δικαίωμα υπογραφής αλλά το νέο σχήμα (πρόσωπα και αρμοδιότητες) θα γίνει γνωστό τις αμέσως επόμενες ημέρες όταν ανακοινωθούν και επίσημα οι αλλαγές.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες διατηρούνται στη θέση τους οι αντιδήμαρχοι: Γιώργος Σούλτης (σήμερα αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Υποδομών, Πολιτικής Προστασίας και αναπληρωτής δήμαρχος), Δημήτριος Μαβίδης (αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Αστικής Ανάπτυξης), Θάνος Αδαμόπουλος (αντιδήμαρχος Οικονομικών), Δημήτρης Δεληγιάννης (αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας), Παναγιώτης Σάπκας (αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Επιστημών) και Γιώργος Ζαούτσος (αντιδήμαρχος Πρασίνου και Αμαξοστασίου).

 

Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass