«Υποστελεχωμένες οι υπηρεσίες του Δήμου Τεμπών»

ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΙΑ ΚΩΣΤΗ

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2019 16:10

Κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» αποτελούμενο από την υποψήφια δήμαρχο Μαρία Κωστή, τον δημοτικό σύμβουλο Μπίκα Χρήστο και τον υποψήφιο σύμβουλο Γιώργο Γουγουλιά, πραγματοποίησε περιοδεία σε υπηρεσίες του Δήμου, σε Μακρυχώρι και Γόννους.

Όπως ανακοίνωσαν: «Διαπιστώθηκε για μια ακόμη φορά η υποστελέχωση των υπηρεσιών του δήμου, όπου οι ανάγκες τους καλύπτονται από εργαζομένους με συμβάσεις ορισμένου χρόνου (8μηνα). Χαρακτηριστικό είναι ότι στον παιδικό σταθμό του Μακρυχωρίου υπάρχει μόνο μία μόνιμη εργαζόμενη και όλοι οι υπόλοιποι με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Το αποτέλεσμα της υποστελέχωσης είναι η εντατικοποίηση της δουλειάς των υπαλλήλων, οι οποίοι χρεώνονται με πολλά αντικείμενα ευθύνης.

Επίσης διαπιστώθηκε για μία ακόμη φορά η άθλια κατάσταση, στην οποία βρίσκονται τα οχήματα και τα απορριμματοφόρα που καθημερινά κάνουν δύσκολα δρομολόγια, καθώς η έλλειψη συντήρησης είναι πλέον εμφανής και συχνά εμφανίζουν μηχανικά προβλήματα, πράγμα που έχει αναδειχθεί πολλές φορές στο δημοτικό συμβούλιο με ερωτήσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass