Συνελεύσεις

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2019 16:34

Συνέλευση του ΜΕΣ Πέρα Μαχαλά

Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο ΜΕΣ Πέρα Μαχαλά σήμερα στις 11 π.μ. στη Λέσχη Πολιτισμού Ιπποκράτη (Μανουσάκη και Αεθλείου). Τη Γενική Συνέλευση θα απασχολήσουν τα ακόλουθα θέματα: Απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς, προγραμματισμός της τρέχουσας, συζήτηση για διάφορα ζητήματα.

Συνέλευση της «Ελληνικής Μέριμνας»

Η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του φιλανθρωπικού Σωματείου με την επωνυμία «Ελληνική Μέριμνα», θα πραγματοποιηθεί σήμερα και ώρα 18:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της «Παιδικής Στέγης», με τα ακόλουθα θέματα: Απολογισμός πεπραγμένων, οικονομικός απολογισμός, έγκριση του οικονομικού απολογισμού, απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από πάσα διαχειριστική ευθύνη, προϋπολογισμός-προγραμματισμός δραστηριοτήτων. Θα ακολουθήσει κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση – κοπή πίτας, θα επαναληφθεί την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στον ίδιο χώρο και ώρα.

Συνέλευση του Συνδικάτου Επισιτισμού

Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει το Συνδικάτο Επισιτισμού -Τουρισμού νομού Λάρισας, στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, μεθαύριο Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, στις 6 μ.μ. με θέματα: Απολογισμός δράσης του Δ.Σ., προγραμματισμός δράσης, οικονομικός απολογισμός 2018, προϋπολογισμός 2019, έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής. Στο Συνδικάτο συμμετέχουν εργαζόμενοι σε καταστήματα και αλυσίδες επισιτισμού, σε ξενοδοχεία, αρτοζαχαροπλαστεία και επιχειρήσεις ζαχαρωδών στον νομό Λάρισας.

Γενική Συνέλευση του ΕΚΛ

Η ετήσια απολογιστική Γενική Συνέλευση, του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου ν. Λάρισας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου. Η Συνέλευση θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα, στην αίθουσα του ΕΚΝΛ με θέματα: Απολογισμός δράσης της διοίκησης του ΕΚΝΛ για το 2018 και προγραμματισμός δράσης για το 2019, οικονομικός απολογισμός 2018 και προϋπολογισμός 2019. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείριση του 2018, συζήτηση και έγκριση ψηφισμάτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass