Έμφαση στην προστασία των πολιτών

ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΕΚΟΨΕ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2019 15:28
Ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας Χρ. Σπαθούλας Ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας Χρ. Σπαθούλας

Με ευχές το 2019 να αποτελέσει ένα έτος όπου θα χρειασθούν λιγότερες επεμβάσεις του πυροσβεστικού σώματος, η διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας έκοψε χθες την πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσία των τοπικών αρχών και εκπροσώπων φορέων.

Την πίτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Λάρισας σεβ. Ιερώνυμος ο οποίος και εξήρε το έργο της Πυροσβεστικής ενώ ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, Ζήσης Μπρούζας προχώρησε σε έναν σύντομο απολογισμό δράσης για το 2018, δίνοντας έμφαση στην προστασία των πολιτών. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, χαιρετισμό απηύθυναν, ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Νίκ. Ντίτορας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων. Αγοραστός και ο βουλευτής ΝΔ Χρ. Κέλλας, σημειώνοντας επίσης την κοινωνική προσφορά της πυροσβεστικής.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν, η πρόεδρος του Εφετείου Λάρισας Χρυσ. Χαλιαμούρδα, ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας Ν. Αντωνίου, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γρ. Παπαχαραλάμπους, ο αντιπεριφερειάρχης Δημ. Παπαδημόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Βασ. Πινακάς, ο ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ. Βασ. Καραπιπέρης, ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας Χρ. Σπαθούλας, ο αντιδήμαρχος Λάρισας Γ. Ζαούτσος, οι δήμαρχοι Ελασσόνας Νίκ. Ευαγγέλου και Κιλελέρ Αθ. Νασιακόπουλος, η υποψήφια δήμαρχος Λάρισας Ρένα Καραλαριώτου, ο διοικητής της SEEBRIG Τ. Πετράτσε, ο διευθύνων σύμβουλος της «Ε» Γ. Μιχαλόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικής Βασ. Ρούντος, οι Κων. Τζανακούλης, Θεόδ. Καφφές, Δημ. Γεωργάκης, Ευαγγ. Λιακούλη, Αχ. Βαρδακούλης, Μιχ. Τολίκας, ο πρώην διοικητής της 1ης Στρατιάς Δημ. Ζερβάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Χρ. Χαλκιάς, διοικητές Μονάδων και Σταθμών καθώς και πυροσβέστες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass