Σύλλογοι κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2019 15:00

-Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ ΤΑΕ Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σήμερα Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, στις 7 μ.μ., στον 3ο όροφο του Εμπορικού Επιμελητηρίου (Παπακυριαζή 44).
-Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Λάρισας θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο  χορό του και θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του αύριο Παρασκευή 1 Μαρτίου και ώρα 8:30 μ.μ. στο κτήμα «Βερσαλίες».
-Η Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της μεθαύριο Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 9:00 μ.μ. στο «Πανελλήνιον» (Κούμα 4, Κεντρική πλατεία Λάρισας).
-Ο Σύνδεσμος Ρουμελιωτών Λάρισας ο «Αθ. Διάκος» θα πραγματοποιήσει την ετήσια χοροεσπερίδα του μεθαύριο Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 8.30 μ.μ. στο κέντρο «Μεζέ-Μεζέ». Δηλώσεις συμμετοχης στα τηλέφωνα 6978218004 (Γωγώ Παπαγεωργίου), 6972099694 (Αικατερίνη Ρίζου), και 6949207263 (Χρίστος Αποστόλου).
-Η Ελληνική Εταιρεία για την Κοιλιοκάκη κόβει την πίτα, για τα μέλη του συλλόγου  στην Κεντρική Ελλάδα, την Κυριακή 3 Μαρτίου και ώρα 1.30 μ.μ. στο εστιατόριο - ταβέρνα «Κίτρινα Γάντια» (Φιλελλήνων 44 λόφος Φρουρίου). Προσέλευση μόνο με δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 6972302116 (6-9 μ.μ.) μέχρι σήμερα Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου. Είσοδος 13 ευρώ το άτομο με φαγητό και ποτό χωρίς γλουτένη.
-Ο Σύλλογος Καρυωτών Λάρισας και περιχώρων  «Ο Ζευς» κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, την Κυριακή 3 Μαρτίου, στις 11 το πρωί, στο κυλικείο του Επιμελητηρίου Λάρισας Παπακυριαζή 44, 3ος όροφος.
-Ο Σύλλογος των απανταχού Σκαμνιωτών θα κόψει την πίτα την Κυριακή 3 Μαρτίου και ώρα 11 π.μ. στον ξενώνα του χωριού.
-Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σκλήθρου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 3 Μαρτίου και ώρα 12.30 μ.μ. στο κέντρο «Μεζέ-Μεζέ». Στην εκδήλωση θα υπάρχει και ζωντανή μουσική.
-Ο Σύλλογος Αγρελιωτών (Σμολιωτών) Ν. Λάρισας θα πραγματοποιήσει συνεστίαση και κοπή πίτας την Κυριακή 3 Μαρτίου και ώρα 1 μ.μ. το μεσημέρι στο κέντρο «Ακρόπολις» στον Αμπελώνα με ζωντανή μουσική.
-Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Λάρισας «Κωστής Παλαμάς» κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 3 Μαρτίου και ώρα 12 μ. στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» (Λ. Κατσώνη). Ταυτόχρονα θα διεξάγονται γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass