Αποκριάτικες εκδηλώσεις συλλόγων

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2019 15:02

* Αποκριάτικη βραδινή εκδήλωση οργανώνει σήμερα Τσικνοπέμπτη και ώρα 9.00 μ.μ. στο «Posto Pubblico» (στην οδό Φιλελλήνων 50) το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Μέριμνας – Παιδικής Στέγης Λάρισας. Τα έσοδα θα διατεθούν για τo έργο «Αγάπης και προσφοράς» του Σωματείου. Για κράτηση τραπεζιού, στο τηλέφωνο της Παιδικής Στέγης 2410-288.275, κ. Καρλιγκιώτου 6976-097.035.
*Η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας διοργανώνει αποκριάτικο γλέντι με ζωντανή μουσική σήμερα και ώρα 8:30 μ.μ. στην ταβέρνα «Παραμύθι», επί της Λ. Κατσώνη. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6977-891.528 και 6977-457.115.
*Το Δίκτυο Καλλιτεχνών και Επιστημόνων για την Ανάπτυξη της Επαρχίας Ελασσόνας-Κέντρο Τέχνης, Λόγου και Κοινωνικής Δράσης Επαρχίας Ελασσόνας διοργανώνει παραδοσιακό γλέντι στην ψησταριά του Τ. Καραγκούνη στο Στεφανόβουνο σήμερα, ώρα 8 μ.μ. Συμμετέχει ποντιακή και δημοτική ορχήστρα.
Παίζουν οι μουσικοί: Γιάννης Νικολαϊδης (ποντιακή λύρα), Μιχάλης Βλαχοδήμος (κλαρίνο), Θάνος Συμεωνίδης (νταούλι). Επιμέλεια εκδήλωσης: Δρ Κώστας Σαχινίδης. Κρατήσεις 6973-591.587.
*Ο Σύλλογος Τέχνης «Χορικός Διθύραμβος» θα παρουσιάσει μία μουσική παράσταση με σκωπτικά τραγούδια της αποκριάς σήμερα στις 8 μ.μ. στο καφέ Passerella. Είσοδος ελεύθερη.
 *Η Δημοτική Κοινότητα Γιάννουλης και ο Μορφωτικός Σύλλογος Γιάννουλης θα πραγματοποιήσουν αποκριάτικες εκδηλώσεις μεθαύριο Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 5:30 μ.μ. στην πλατεία Θρακών στη Γιάννουλη, οι οποίες περιλαμβάνουν το παραδοσιακό γαϊτανάκι, χάσκα, αποκριάτικα τραγούδια από τη χορωδία του Συλλόγου και face painting με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.
*Ο Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης διοργανώνει αποκριάτικο χορό με ζωντανή μουσική, μεθαύριο Σάββατο 2 Μαρτίου στην ταβέρνα «Κρασομάνα», στη Ραψάνη. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. με την κοπή της πίτας.
*Ο Μουσικός Σύλλογος Ελασσόνας «music Arte» διοργανώνει παιδικό αποκριάτικο πάρτι και καλεί μικρούς και μεγάλους μασκαράδες μεθαύριο Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 5 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων «Hamos Place» στην Ελασσόνα. Μουσική, χορός, ξεφάντωμα και πολλά μουσικοκινητικά παιχνίδια με τις μουσικές επιλογές του DJ Γιάννη Φακή. Γενική είσοδος 3 ευρώ (με ρόφημα ή χυμό-αναψυκτικό). Η προσέλευση, παραμονή και αποχώρηση των παιδιών θα γίνεται με την αποκλειστική ευθύνη των συνοδών τους.
*Πλήθος αποκριάτικων εκδηλώσεων ετοιμάζει ο Περιβαλλοντικός Μορφωτικός Σύλλογος Σκήτης. Το Σάββατο 9 Μαρτίου στην ταβέρνα του Παναγούλη θα πραγματοποιηθεί μεγάλη χοροεσπερίδα με πολλή μουσική, χορό και πλούσια λαχειοφόρο. Την Κυριακή 10 Μαρτίου μια μεγάλη φωτιά θα δώσει ξεχωριστό κέφι μπροστά στην ταβέρνα Παναγούλη, με κρασί, χορό, και τέλος θα καεί κι ο Καρνάβαλος. Την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου στην πλατεία της Σκήτης, από νωρίς το πρωί, θα ανάψει η φωτιά για το βράσιμο της φασολάδας, η οποία θα προσφερθεί στους επισκέπτες της Σκήτης μαζί με σαρακοστιανά και άφθονο κρασί. Η εκδήλωση θα συνεχιστεί ως αργά το απόγευμα με χορό και τραγούδι υπό τον ήχο παραδοσιακής ζωντανής μουσικής με το δημοτικό συγκρότημα του Δημήτρη Μιχαλέ.
Όσοι θέλουν μπορούν να πετάξουν χαρταετό στο γήπεδο της Σκήτης και στις αλάνες του χωριού με θέα το Αιγαίο πέλαγος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass