Εκοψαν πίτα ερασιτέχνες ψαράδες

ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΟΛΥΜΠΟΥ

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2019 16:46

Την πίτα έκοψε σε μια όμορφη εκδήλωση δίπλα στο κύμα ο Σύλλογος Αλιέων Ερασιτεχνών Κάτω Ολύμπου την Κυριακή σε γνωστή παραλιακή ταβέρνα.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο πρόεδρος τους συλλόγου κ. Δημήτρης Σούλτης ενώ ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος στον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε στα μέλη του συλλόγου όπως και στον σύλλογο να έχει μια επιτυχημένη πορεία, ακόμη αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Δήμου Τεμπών -ΔΟΠΑΠΕΠ με τον σύλλογο και θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δύναμη» κ. Γιώργος Μανώλης μεταξύ άλλων ευχήθηκε στον πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου υγεία και επιτυχία στο έργο τους και συνέχισε λέγοντας ότι είναι υπερήφανος και είναι τιμή για τον Δήμο Τεμπών η ύπαρξη του Σ.Ε.Α.Κ.Ο. γιατί εκτός από το χόμπι τους, αναπτύσσουν και άλλες ποικίλες δράσεις, που δίνουν πνοή στην περιοχή της παραλίας, επισημαίνοντας ότι η μαζική παρουσία του κόσμου σήμερα επιβραβεύει αυτή την προσπάθειά τους.

Στο ίδιο κλίμα και ο χαιρετισμός του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Νίκου Λιούπα ο οποίος πάντα στηρίζει έμπρακτα και τους συλλόγους οι οποίοι προβάλλουν τα παράλια του νομού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αιγάνης κ. Κώστας Ζαφείρης, ο αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Ζάχος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Αχιλλέας Διψάνας, Δ. Μαϊμάρης, Γ. Νικολάου, ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας, πρόεδροι συλλόγων και φορέων την περιοχής του Δήμου, ο κ. Γ. Αναγνωστόπουλος εκπροσωπώντας την Ένωση Κεντρώων, η υποψήφια σύμβουλος κ. Χαρ. Μπλουγούρα και πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής του Δήμου Τεμπών.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass