«Η Δημοτική Αρχή Ελασσόνας νομιμοποιεί τους Χρυσαυγίτες»

ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2019 16:04

Τη δημοτική αρχή Ελασσόνας εγκαλεί η τοπική οργάνωση του ΚΚΕ με αφορμή την πρόσκληση της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Συνεχίζοντας να προκαλεί με τη στάση της απέναντι στη Χρυσή Αυγή, η δημοτική αρχή Ελασσόνας προσκάλεσε τους εκπροσώπους της ναζιστικής - εγκληματικής οργάνωσης και στην εκδήλωση για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου, όπως είχε κάνει και σε άλλες Εθνικές Επετείους και τοπικές εορταστικές εκδηλώσεις. Καταδικάζουμε την ανοχή της δημοτικής αρχής, που αντικειμενικά έχει στόχο να νομιμοποιήσει στις συνειδήσεις των εργαζομένων την παρουσία της φασιστικής εγκληματικής οργάνωσης της ΧΑ. Σιγοντάρουν το βασικό επιχείρημα της ΧΑ ότι είναι απλά ένα άλλο κόμμα. Αποδεικνύεται ότι ο δήμαρχος Ελασσόνας και η διοίκηση του Δήμου όχι μόνο ανέχονται, αλλά και ενισχύουν τους φασίστες προσδίδοντάς τους "θεσμικό" και "επίσημο ρόλο". Τους παραχωρήθηκε μια ακόμη ευκαιρία για ξέπλυμα. Η πολιτική αυτή στάση, δηλαδή της ανοχής ή της αφωνίας μπροστά στους φασίστες της Χρυσής Αυγής, είναι το ίδιο επικίνδυνη με τη δράση των φασιστών. Οι φασίστες, οι υπόδικοι για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αυτοί που καθημερινά χτυπάνε εργάτες, αγωνιστές, φτωχούς και κατατρεγμένους μετανάστες δεν έχουν καμία θέση στη γειτονιά μας. Είναι ανεπιθύμητοι! Καλούμε όλους τους φορείς της πόλης μας, τα σωματεία, το σύνολο των εργαζομένων να μη δείξουν καμία ανοχή απέναντι στους φασίστες της Χρυσής Αυγής. Να τους απομονώσουμε σε κάθε χώρο εργασίας, στα σχολεία, σε κάθε γειτονιά της πόλης μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass