Παραβίαζε πόρτες με το κατσαβίδι

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 35ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ 8 ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ

Δημοσίευση: 05 Απρ 2019 15:44

Στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου, έχοντας νωρίτερα αποπειραθεί να διαρρήξει σπίτι, συνελήφθη προχθές 35χρονος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Ο 35χρονος Λαρισαίος παραπέμπεται ενώπιον των εισαγγελικών αρχών για 8 συνολικά διαρρήξεις σπιτιών, στα οποία εισέβαλλε παραβιάζοντας, με κατσαβίδι, το κάσωμα των θυρών.

Αναλυτικότερα όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. «εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, οκτώ περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, τετελεσμένες και σε απόπειρα που διαπράχθηκαν στην πόλη της Λάρισας.

Συνελήφθη ως δράστης στις 3-04-2019 το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας ένας 35χρονος για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.  Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ο 35χρονος κατά το χρονικό διάστημα από (14-01-2019) έως (03-04-2019) στην πόλη της Λάρισας διέρρηξε με τη χρήση κατσαβιδιού επτά οικίες, κατά τις οποίες αποκόμισε το συνολικό χρηματικό ποσό των (1.100) ευρώ, τιμαλφή, διάφορα φο-μπιζού, ένα κλειδί οχήματος και πέντε φιάλες αλκοολούχων ποτών, ενώ αποπειράθηκε με την ίδια μέθοδο να διαρρήξει μία ακόμη οικία.

Στην κατοχή του 35χρονου αλλά και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους, το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς του, δύο κατσαβίδια, δύο ζεύγη γαντιών, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο».

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί εκ νέου σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας προκειμένου να διερευνηθεί τυχόν εμπλοκή του σε άλλες περιπτώσεις αδικημάτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass