«Καρέκλα όλα», κυρία Πιλάτου…

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΝΕΟ ΚΙΛΕΛΕΡ» ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΗΝ «Ε»

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2019 15:14

Με αφορμή συνέντευξη της υποψήφιας συμβούλου της Κοινότητας Νίκαιας Βασιλικής Πιλάτου στην «Ε», ο συνδυασμός του «Νέου Κιλελέρ» με επικεφαλής τον κ. Αθ. Νασιακόπουλο (σ.σ.: με τον οποίο είχε εκλεγεί στις προηγούμενες εκλογές η κ. Πιλάτου), εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση-σχόλιο:

«Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι η συνέντευξη που παραχώρησε η κα Πιλάτου συμπίπτει με την κυκλοφορία του νέου βιβλίου με σκίτσα του ΑΡΚΑ και τίτλο «Καρέκλα Όλα».

Η κα Πιλάτου το έχει κάνει πράξη εδώ και καιρό: θυσιάζει τα πάντα, με πρώτη την ίδια την ψήφο των δημοτών της Νίκαιας, για την καρέκλα της και ό,τι αυτή συνεπάγεται για την ίδια.

Η διαδρομή της είναι γνωστή στους κατοίκους της Νίκαιας: στις εκλογές του 2014 ήταν υποψήφια του συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ» κι εξελέγη με τη σημαία του. Στην πορεία, διαφώνησε, όπως αναφέρει η ίδια, με τη δημοτική αρχή, χωρίς ωστόσο να υποβάλει, ως όφειλε, την παραίτησή της.

Κι όχι μόνο δεν παραιτήθηκε όπως είχε και έχει ηθική υποχρέωση έναντι των δημοτών, όχι μόνο «γραπώθηκε» στην καρέκλα της αλλά παραβιάζοντας καταφανώς το πνεύμα της λαϊκής εντολής και προδίδοντας την εμπιστοσύνη αυτών που την ψήφισαν, άρχισε να επιδίδεται σε «κλεφτοπόλεμο» επιχειρώντας διαρκώς να θέτει εμπόδια στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και την ανάληψη μεγάλων πρωτοβουλιών για τη Νίκαια.

Αν και συστηματικές, έντονες και, σε μερικές περιπτώσεις, λυσσαλέες, οι προσπάθειές της για υπονόμευση του έργου της δημοτικής αρχής έπεσαν στο κενό. Το μόνο που κατάφερε ήταν να κάνει «θόρυβο» γύρω από το όνομά της για να διαπραγματευτεί τη «μετεγγραφή» της. Αυτό μόνο.

Στη Νίκαια, όπως και στο σύνολο του Δήμου Κιλελέρ, η δημοτική αρχή μαζί με τους εργαζόμενους του Δήμου και – κυρίως – την ενεργό συμμετοχή των δημοτών προχώρησε σε σημαντικά έργα και ουσιαστικές πρωτοβουλίες και δράσεις επιλύοντας προβλήματα που εκκρεμούσαν για πολλά χρόνια. Κάτι που αναγνωρίζει πλέον – πώς θα μπορούσε άλλωστε να κάνει διαφορετικά; - και η ίδια η κα Πιλάτου όπως προκύπτει από τη συνέντευξή της.

Για την περίπτωσή της, χρήσιμο είναι, πάντως, να υπενθυμίσουμε τι λέει ο σοφός λαός:

-Την προδοσία πολλοί ηγάπησαν, την προδότρια ουδείς.

-Μπορεί κάποιος να κοροϊδεύει κάποιους ολίγους, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, δεν μπορεί όμως να κοροϊδεύει τους πάντες για πάντα.

Οι δημότες της Νίκαιας έχουν και μνήμη και κρίση.

Ραντεβού στις κάλπες της 26ης Μαΐου, κα Πιλάτου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass