Πάμε Μαζί, στη Νέα Εποχή…

Ο ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2019 22:10

Πάμε Μαζί, στη Νέα Εποχή, για μια αυτοδιοικητική ανατροπή, που θα δώσει άλλη πνοή στον Δήμο μας… Το μήνυμα αυτό έστειλε ο Βαγγέλης Δημητρακόπουλος, εγκαινιάζοντας χθες το εκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης «Νέα Εποχή», στα Φάρσαλα.

Στα βασικά σημεία της ομιλίας του μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: "Στη Νέα Εποχή τα 52 χωριά θα είναι ισότιμα μέλη και όχι βαρίδια για τον Δήμο, η οικονομική ανάπτυξη της περιοχής θα βασιστεί σε σύγχρονα αναπτυξιακά εργαλεία, η καταπολέμηση της ανεργίας θα επιτευχθεί με την ενεργοποίηση της κοινωνικής οικονομίας, κανείς μαθητής και νέος δεν θα στερείται πρόσβασης σε διαδίκτυο και υπολογιστές, η πολιτιστική ανάπτυξη, δεν θα προωθείται με άσκοπες σπατάλες, η κοινωνική πολιτική και πρόνοια θα σέβεται την προσωπικότητα των πολιτών, οι γεωργοί θα έχουν συμπαραστάτη τον Δήμο στην προώθηση των προϊόντων τους, οι κτηνοτρόφοι θα γνωρίσουν την έννοια του κτηνοτροφικού πάρκου και θα ξαναθυμηθούν τα δημόσια σφαγεία, η αγροτική ανάπτυξη θα φέρει επιτέλους χρήματα στα ταμεία των εμπόρων. Καλούμε σε συνεργασία και κοινή δράση τους πολίτες του Δήμου Φαρσάλων, όλων των ηλικιών, όλων των φύλων, από κάθε κοινωνική ομάδα, για να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον μας". Μετά το τέλος της ομιλίας του παρουσίασε τους υποψήφιους του συνδυασμού του, καταχειροκροτούμενος από τους φίλους της παράταξής του.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass