«Ασφάλεια και φροντίδα για τους ηλικιωμένους»

ΤΟΝΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΛΑΥΚΗ Ο ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ ΑΘΑΝ. ΜΟΥΣΙΟΣ

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2019 16:20

«Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που θα κληθούμε να διαχειριστούμε την επομένη των εκλογών είναι οι ανάγκες των ηλικιωμένων ατόμων που πολλές φορές μένουν μόνοι στα χωριά μας.

Δεσμεύομαι προσωπικά, ότι με την υλοποίηση του προγράμματός μας, θα τους κάνουμε να νιώσουν μεγαλύτερη ασφάλεια, αφαιρώντας από τον μηνιαίο προϋπολογισμό τους βάρη που αυτή τη στιγμή τους κάνουν να αγκομαχούν».

Αυτό τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Μούσιος, μιλώντας σε ενθουσιώδη συγκέντρωση στη Γλαύκη, υποστηρίζοντας ότι «το «Ενωμένο Κιλελέρ» θα σταθεί πραγματικός αρωγός και συμπαραστάτης των ηλικιωμένων ατόμων σε όλη την επικράτεια του Δήμου».

Ειδικότερα αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού του, που περιλαμβάνει την προμήθεια από τον Δήμο ειδικών συσκευών έκτακτης ανάγκης, για βοήθεια όλο το 24ωρο σε ηλικιωμένα μοναχικά άτομα

«Μιλάμε για μικρά και ελαφρά βραχιολάκια» σημείωσε, «τα οποία θα φορούν οι ηλικιωμένοι. Με το πάτημα ενός κουμπιού στέλνεται SMS σε τηλεφωνικούς αριθμούς συγγενικών τους προσώπων, εθελοντών στην περιοχή τους και σε έναν τηλεφωνικό αριθμό στον Δήμο. Είτε πρόκειται για κίνδυνο ασφάλειας, με την είσοδο κακοποιών στον χώρο, είτε πρόκειται για κίνδυνο υγείας, ο παππούς και η γιαγιά θα είναι σε θέση με το πάτημα ενός κουμπιού να στείλουν μήνυμα ότι κάτι συμβαίνει».

Αναφέρθηκε και στο κόστος του νερού ύδρευσης λέγοντας: «Η απερχόμενη δημοτική αρχή αύξησε το πάγιο στα 20 ευρώ το δίμηνο αλλά και τη χρέωση του νερού έως και 150% σε ορισμένες δημοτικές ενότητες. Δεσμευόμαστε για την άμεση και δραστική μείωση της τιμής στο πάγιο του νερού αλλά και της χρέωσης, προς όφελος όσων δεν καταναλώνουν πολύ. Τα λεφτά θα τα εξασφαλίσουμε από τον εξορθολογισμό των δαπανών της ΔΕΥΑΚ.

Επίσης, θα εφαρμόσουμε ένα πραγματικό κοινωνικό τιμολόγιο με έκπτωση στα τέλη για τους ανθρώπους που η κρίση έφερε σε πολύ δύσκολη θέση και δεν μπορούν να ανταποκριθούν ούτε καν στις βασικές τους υποχρεώσεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass