«Βαδίζουμε δυνατά και στέρεα με στόχο τη νίκη στις εκλογές»

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟ

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2019 20:30

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Σε μεγάλη συγκέντρωση στον Παραπόταμο μίλησε ο δήμαρχος Τεμπών και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος κ. Κώστας Κολλάτος, ο οποίος στην ομιλία του ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του που συμπορεύθηκαν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια από τον Παραπόταμο καθώς και την άψογη συνεργασία που είχε με την πρόεδρο του χωριού.


Επίσης ανέφερε ότι ο Παραπόταμος έχει ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο σημειώνοντας: «Από εδώ πριν μερικά χρόνια ξεκινήσαμε μια προσπάθεια και ήμασταν περισσότεροι.
Αναφέρομαι στον εξαιρετικό φίλο, πολύτιμο συνεργάτη, και υπέροχο άνθρωπο τον Κώστα τον Αντάμαλη, τον οποίο δυστυχώς χάσαμε και θρηνήσαμε στην πορεία. Στη μνήμη του θέλω να πω δημόσια ότι θυμόμαστε και εκτιμούμε τη δύναμη που μας προσέφερε, το όραμα και τους στόχους του».
Και ο κ. Κολλάτος συνέχισε: «Στις προθέσεις μας ήταν, είναι και θα είναι, η λειτουργία ενός δήμου χωρίς αντιπαλότητες, χωρίς περιθωριοποιήσεις, ενός δήμου κοινωνικά δίκαιου, με ευαισθησία στα προβλήματα της καθημερινότητας, και με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για τον κάθε δημότη.
Έτσι με γνώμονα όλα αυτά δημιουργήσαμε έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό, με βασικό μας μέλημα τα αυτοδιοικητικά ζητήματα και προβλήματα του δήμου, μακριά από την εμπλοκή των κομμάτων.
 Εξάλλου στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν απαιτείται κομματική προσέγγιση, αλλά ήθος των διοικούντων, γνώση και όραμα και αυτό έχει επιβεβαιωθεί ήδη δύο φορές στις εκλογικές αναμετρήσεις για τον Δήμο Τεμπών».
Στη συνέχεια έκανε εκτενή αναφορά στα έργα που έγιναν σε όλους τους τομείς στον Δήμο και ειδικότερα στην περιοχή και στον προγραμματισμό για τα επόμενα χρόνια.
Στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Κολλάτος παρουσίασε τους υποψήφιους του συνδυασμού του στην περιοχή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass