«Προχωράμε στην ανάδειξη των Γόννων σε αστικό κέντρο»

ΤΟΝΙΣΕ Ο Κ. ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΩΜΟΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2019 15:24

Στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στους Γόννους, ενώπιον πλήθους κόσμου μίλησε ο δήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος.

Ο κ. Κολλάτος τόνισε μεταξύ άλλων: «Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις να το πετύχουμε αρκεί να υπάρξει διαρκής αγώνας, ενότητα, συσπείρωση, ενιαία αυτοδιοικητική συνείδηση. Δεν χρειάζεται εφησυχασμός.

Στόχος μας είναι να παραμείνει ο Ενιαίος Δήμος Τεμπών ένα ισχυρό, σύγχρονο, αυτοδιοικητικό κέντρο, αξιοποιώντας τόσο τις δυνατότητες της περιοχής όσο και όλων των δημοτών.

Στις προθέσεις μας είναι να συνεχίσει να λειτουργεί ο Δήμος χωρίς αντιπαλότητες, χωρίς περιθωριοποιήσεις, κοινωνικά δίκαιος με ευαισθησία στα προβλήματα της καθημερινότητας, με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για τους δημότες και τους επισκέπτες μας.

Τονίζουμε για πολλοστή φορά ότι στις σκέψεις μας παραμένει η αταλάντευτη απόφασή μας για υπέρβαση μικροκομματικών – μικροπολιτικών αγκυλώσεων δίνοντας πρωτοβουλία και λόγο σε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας για να εκφραστούν, να δημιουργήσουν και να εξασφαλίσουν τις προϋποθέσεις μιας βιώσιμης ανάπτυξης.

Έτσι με γνώμονα όλα αυτά δημιουργήσαμε έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό με βασικό μας μέλημα τα αυτοδιοικητικά ζητήματα και προβλήματα, μακριά από την εμπλοκή των κομμάτων. Είναι θεμιτό και απόλυτα σεβαστό ο καθένας να έχει την πολιτική του άποψη και θέση.

Όμως στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν απαιτείται κομματική προσέγγιση αλλά ήθος των διοικούντων, γνώση και όραμα και αυτό έχει επιβεβαιωθεί δύο φορές στις εκλογικές αναμετρήσεις για τον Δήμο Τεμπών».

Ο κ. Κολλάτος αναφέρθηκε επίσης στα έργα που έγιναν στην περιοχή τα προηγούμενα χρόνια, ενώ έκανε εκτενή αναφορά και για το πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας.

Τέλος, έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass