«Ο αγώνας μας ξεκινά την Κυριακή 26 Μαΐου»

ΤΟΝΙΖΕΙ Η «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ»

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2019 15:32

«Ο αγώνας μας για τον Λαό και τον Τόπο ξεκινά την Κυριακή 26 Μαΐου στο Περιφερειακό Συμβούλιο στα κινήματα και στον δρόμο» τονίζει η κίνηση «Ανυπότακτη Θεσσαλία» με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κων. Δελημήτρο.

Όπως διευκρινίζεται από την παράταξη «η “Ανυπότακτη Θεσσαλία” φτιάχτηκε από τα κάτω, ως μια συλλογικότητα με ανοικτές δημοκρατικές διαδικασίες και πλαισιώθηκε από αγωνιστές από διαφόρους χώρους της ανυπότακτης, μαχόμενης αντιμνημονιακής, ριζοσπαστικής, κομμουνιστικής και πατριωτικής Αριστεράς!

Αναζητήσαμε και θα συνεχίζουμε να αναζητούμε τη μεγαλύτερη δυνατή ενότητα με όλους όσους έχουμε κοινή πορεία, με όσους είπαν όχι στον δημοψήφισμα και έμειναν σταθεροί σε αυτό».

«Κάναμε σαφές ότι για την “Ανυπότακτη Θεσσαλία” προτεραιότητα δεν είναι οι αγορές ούτε η Ενωμένη Ευρώπη, αλλά ο λαός και ο τόπος μας. Μιλήσαμε για την ανατροπή της βάρβαρης διαλυτικής πολιτικής ΕΕ-ΔΝΤ-Κεφαλαίου στην Περιφέρεια και τους Δήμους της Θεσσαλίας. Μια πολιτική που πυροδοτεί μόνο τη μετανάστευση των νέων!

Για τα κοινωνικά δικαιώματα. Για την κατάργηση των μνημονιακών δεσμεύσεων και του τοκογλυφικού χρέους, για τη στήριξη της οικογένειας και της κατοικίας, για δημιουργία μετώπων ενάντια στους πλειστηριασμούς. Για την κατάργηση του Κλεισθένη, υπέρ των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών!

Για την ανακλητότητα των αντιπροσώπων στους ΟΤΑ. Πιέσαμε προς την κατεύθυνση των πολιτικών ενεργητικής στήριξης των νέων και της μικρής αγροτικής επιχειρηματικότητας και για την ανακούφιση των εργαζομένων στις πόλεις και στα χωριά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass