Καταγγέλλει εμπαιγμό καθαριστριών

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2019 15:52

Για εκβιαστικές πρακτικές και προεκλογικές υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα σε βάρος καθαριστριών, κάνει λόγο, σε σχετική ανακοίνωσή του, το Σωματείο Καθαριστριών Νομού Λάρισας.

Αναφερόμενο σε συγκεκριμένα παραδείγματα, καταδικάζει τη συμπεριφορά αιρετών και συνδικαλιστών και τονίζει ότι «Δεν θα επιτρέψουμε καμία απόλυση-καμία μείωση μισθού σε κανένα δήμο, θα τους σταματήσουμε, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια». Η σχετική ανακοίνωση του Σωματείου αναφέρει, μεταξύ άλλων, ακόμα ότι «…καλούμε τους εργαζόμενους του κλάδου ότι η υπόθεση της οργάνωσης του αγώνα είναι στα χέρια τους, δεν υπάρχουν «ειδικοί» συνδικαλιστές ή παράγοντες που θα λύσουν τα προβλήματά τους, και χρησιμοποιούν τα σωματεία ως σκαλοπάτι για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των εργοδοτών. Τώρα πρέπει να δυναμώσουν τον αγώνα τους, να έχουν καθαρό το μέτωπο αγώνα απέναντι σε κάθε κυβέρνηση και Δήμαρχο. Να μην τους φοβούνται, όπως τους αντιμετωπίσαμε τόσα χρόνια με σκληρούς αγώνες, έτσι θα κάνουμε και τώρα. Τέλος, καλούμε τους συνάδελφους δημοτικούς υπαλλήλους και τον Λαό της Λάρισας να μην επιτρέψουν αυτές τις πρακτικές της εργοδοσίας που εξευτελίζουν και κάνουν σκουπίδι κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Επίσης καλούμε τη διοίκηση του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων να πάρει θέση και να καταδικάσει τη συμμετοχή συνδικαλιστών στο αλισβερίσι, που εκμαυλίζουν συνειδήσεις και απαξιώνουν την οργανωμένη δράση των σωματείων. Στους εργαζόμενους του κλάδου αξίζουν πολλά και ακόμα περισσότερα, ξεκινώντας από το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία που είναι αδιαπραγμάτευτο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass