"Ζητάμε τη θετική ψήφο των πολιτών"

ΤΟΝΙΖΕΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ, ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2019 16:13

«Όλοι μαζί διεκδικούμε τη Λάρισα της ανάπτυξης, της κοινωνικής συνοχής και της καινοτομίας. Ζητάμε τη θετική ψήφο των πολιτών και ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή για να κάνουμε έργο για την πόλη μας, για να κάνουμε το πρόγραμμά μας πράξη.

Δεν συμβιβαζόμαστε με το μέτριο, μπορούμε, αξίζουμε καλύτερα», τόνισε η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου.

Από τη συνοικία της Τερψιθέας, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Λάρισα Μπροστά”, μιλώντας σε συγκέντρωση των κατοίκων της περιοχής, επανέλαβε το δίλημμα των εκλογών. “Το δίλημμα αυτών των εκλογών είναι ξεκάθαρο: Θα χάσουμε άλλα τέσσερα χρόνια ή θα κάνουμε τη Λάρισα, πόλη της ανάπτυξης, της ανθρωπιάς και της καινοτομίας; Οι πολίτες θα αποφασίσουν”, είπε.

ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ

“Σας ζητώ τη θετική ψήφο για τρεις κυρίως λόγους: Πρώτον, γιατί μπορούμε να διεκδικήσουμε περισσότερους πόρους για μεγάλα έργα και παρεμβάσεις στην πόλη μας από τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει στη χώρα τον Οκτώβριο, με τις εθνικές εκλογές. Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε ένα μεγάλο έργο για την πόλη. Δεν μπορεί να δώσει τίποτα άλλο στην πόλη.

Δεύτερον, γιατί έχουμε καταθέσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με νέες καινοτόμες ιδέες που κάνουν τη διαφορά στη ζωή των δημοτών, στις γειτονιές, στην πόλη -πρόγραμμα που υιοθετεί τις καλύτερες πρακτικές από τους ισχυρότερους Δήμους της Ευρώπης. Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή δεν έχει καταθέσει ούτε καν πρόγραμμα για την πόλη.

Τρίτον, γιατί ως Πολιτικός Μηχανικός έχω μάθει να κτίζω σε στέρεες βάσεις. Να δεσμεύομαι μόνο για αυτά που μπορώ να κάνω πράξη. Γιατί ως άνθρωπος που έχει υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα ως αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας απέδειξα ότι μπορώ να κάνω έργο για την πόλη και τους πολίτες. Ο απερχόμενος δήμαρχος σας υπόσχεται ξανά όσα σας είχε υποσχεθεί το 2014 και δεν έκανε πράξη πέντε χρόνια τώρα. Το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει. Και δεν θα περιμένει. Στις 26 Μαΐου, κερδίζουμε και προχωράμε Μπροστά. Με νέα δημοτική αρχή, νέους ανθρώπους, νέα δήμαρχο” κατέληξε η κ. Καραλαριώτου.

ΣΕ ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΤΑ

Να σημειωθεί ότι η κ. Καραλαριώτου, συνοδευόμενη από υποψηφίους της δημοτικής παράταξης “Λάρισα Μπροστά” επισκέφθηκε και την περιοχή του ΑΤΑ, όπου συναντήθηκε με κατοίκους και επαγγελματίες της συνοικίας και άκουσε τα προβλήματα και τα αιτήματά τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass