ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

«Δίνουμε τη μάχη της ενότητας»

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2019 15:00

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης σε δήλωσή του σημείωσε τα εξής: «Η Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών ολοκληρώθηκε.

Στην ολοκλήρωσή της έχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για τον Δήμο Λαρισαίων. Η παράταξή μας διπλασίασε το ποσοστό της από την προηγούμενη φορά και είναι πρώτη. Πιστεύουμε ότι οι συμπολίτες μας επιβράβευσαν το έργο μας και την ενότητα που υπηρετήσαμε στην πόλη.

Με αυτά τα δύο στοιχεία θα πορευτούμε και την επόμενη Κυριακή. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη της ενότητας στην πόλη, γιατί την επόμενη Κυριακή κρίνεται το πρόσωπο της πόλης, κρίνεται ο άνθρωπος που θα ηγηθεί αυτής της ενότητας, ο άνθρωπος που θα εκπροσωπήσει ενωμένα και ενωτικά τον λαό αυτής της πόλης. Σε αυτό τον αγώνα θα είμαστε εκεί. Θα είμαστε δυνατοί με όλους τους συμπολίτες μας και αυτούς που σήμερα δεν επέλεξαν να μας ψηφίσουν.

Θαρρώ πως έχουμε μπροστά μας μια νίκη που θα την επιδιώξουμε και θαρρώ θα την κατακτήσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι σε αυτή τη πρώτη μάχη εργάστηκαν μαζί μας, υποστήριξαν τον συνδυασμό μας και σε αυτή τη σημερινή γιορτή της δημοκρατίας ψήφισαν τον συνδυασμό μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους από καρδιάς. Να ευχαριστήσω τους υποψήφιους της Συμπαράταξης που έδωσαν μια πολύ όμορφη μάχη.

Πρέπει να γνωρίζουν όλοι στην πόλη και οι υποψήφιοί μου, ότι εμείς δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να μπούμε στα ζητήματα του διχασμού. Αυτό που έχουμε πρώτιστο συμφέρον της πόλης και ενδιαφέρον μας είναι να υπηρετήσουμε την αυτοδιοίκηση και μόνο, την πόλη και τους κατοίκους της».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass