Οι «σταυροφόροι» του Νασιακόπουλου

-ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΑΧ. ΒΑΡΔΑΚΟΥΛΗΣ

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2019 22:02

Μετά το νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα και την επίτευξη αυτοδυναμίας για τον συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ» του Θανάση Νασιακόπουλου, στον ομώνυμο δήμο, ακολούθησε η διαδικασία καταμέτρησης των σταυρών προτίμησης, που έλαβαν αντίστοιχα οι υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι.

Πρώτος αναδείχθηκε ο Αχιλλέας Βαρδακούλης, στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Βάνα Χλιάπη - Γκουνιαρούδη και στην τρίτη ο Αχιλλέας Χατζούλης.

Οι δύο πρώτοι έσπασαν το φράγμα των 1.000 σταυρών, με τον Αχ. Βαρδακούλη να βρίσκεται στην κορυφή, με διαφορά 98 ψήφων από τη δεύτερη Βάνα Χλιάπη - Γκουνιαρούδη.

Για την τρίτη θέση «κονταροχτυπήθηκαν» ο Αχ. Χατζούλης, ο Αντώνης Ρεντζιάς και ο Σπύρος Καλέτσιος, καθώς η διαφορά τους είναι ελάχιστη. Συγκεκριμένα ο Αχ. Χατζούλης ήρθε τρίτος με διαφορά μόλις δύο ψήφων από τον Αντώνη Ρεντζιά, τον οποίο ακολουθεί σε «απόσταση αναπνοής» ο Σπύρος Καλέτσιος, με διαφορά μίας ψήφου!

Για την πρωτιά που έλαβε, με 1.144 ψήφους, ο δικηγόρος και για τέσσερα χρόνια πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλελέρ, Αχ. Βαρδακούλης, ανέφερε στην «Ε» ότι αυτό αποτελεί «μεγάλο φορτίο ευθύνης», σημειώνοντας ότι δεσμεύεται να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που τους έδειξαν οι δημότες.

Αναλυτικότερα δήλωσε: «Το εκλογικό αποτέλεσμα και το μήνυμα που έστειλε, αποτελεί μία καθαρή δικαίωση αφενός για τον συνδυασμό του «Νέου Κιλελέρ», αφετέρου για τον δήμαρχό μας Θανάση Νασιακόπουλο.

Οι συνδημότες μας αναγνώρισαν το παραχθέν έργο μας, καθώς επίσης και τη σοβαρότητα στην αντιμετώπιση των Δημοτικών ζητημάτων.

Όσον αφορά στην ανάδειξή μου ως πρώτου σε ψήφους δημοτικού συμβούλου, περιποιεί ιδιαίτερη τιμή προς το πρόσωπό μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συμμετέχοντες στην εκλογική διαδικασία.

Η ανταπόκριση αυτή συνεπάγεται ένα μεγάλο φορτίο ευθύνης, δεσμεύομαι όμως να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης και να παλέψω ακούραστα με όλες μου τις δυνάμεις για την προάσπιση και προώθηση των συμφερόντων του τόπου μας και του συνόλου των κατοίκων του Δήμου Κιλελέρ».

ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέγραψε ο συνδυασμός «Νέο Κιλελέρ», το αποτέλεσμα της σταυροδοσίας των υποψηφίων του δημοτικών συμβούλων (κατά σειρά ψήφων) έχει ως εξής:

ΒΑΡΔΑΚΟΥΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ: 1144, ΧΛΙΑΠΗ-ΓΚΟΥΝΙΑΡΟΥΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ: 1046, ΧΑΤΖΟΥΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ: 962, ΡΕΝΤΖΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ: 960, ΚΑΛΕΤΣΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ: 959, ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ: 891, ΧΟΝΔΡΟΝΑΣΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: 882, ΑΚΡΙΒΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ: 852, ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: 832, ΦΙΛΙΠΠΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ: 830, ΧΑΤΖΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: 780, ΤΣΙΧΙΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: 773, ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ: 697, ΤΣΙΝΟΥΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ: 683, ΣΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: 637, ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ-ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: 579, ΜΠΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: 571, ΠΑΤΡΩΝΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: 565, ΘΕΟΔΩΡΟΥΛΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ: 561, ΜΑΧΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: 543, ΖΩΙΟΠΟΥΛΟΥ - ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ: 538, ΖΙΓΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: 507, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: 496, ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ: 467, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: 463, ΓΚΟΥΛΙΑΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ: 447, ΡΟΥΜΠΑΚΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: 442, ΣΤΑΥΡΟΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: 403, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ: 392, ΠΙΝΑΚΑ ΙΩΑΝΝΑ: 366, ΜΠΟΥΛΑΣΙΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ: 358, ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ: 337, ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ: 324, ΣΑΜΑΡΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: 311, ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ: 295, ΑΓΡΙΑΔΕΛΗ-ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ: 255, ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΟΥΛΙΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ: 208, ΞΕΣΦΙΓΓΟΥΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ: 196, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: 188, ΚΑΦΕΝΤΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ: 155, ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΥ - ΣΟΥΚΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ: 60.

Της Λένας Κισσάβου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass