«Τη Δευτέρα χαράζει μια νέα εποχή για τα Φάρσαλα»

Ο ΜΑΚΗΣ ΕΣΚΙΟΓΛΟΥ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2019 22:00

«Το μήνυμα της περασμένης Κυριακής εστάλη από τους πολίτες της επαρχίας Φαρσάλων και ήταν εκκωφαντικό», σημείωσε με έμφαση ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου και επικεφαλής του συνδυασμού «Φάρσαλα Ανάπτυξη», κατά την προεκλογική ομιλία, χθες στην πλατεία Δημαρχείου στα Φάρσαλα, για τον β’ γύρο των εκλογών.

Παρουσία πλήθους κόσμου και υποστηρικτών της παράταξής του ο κ. Εσκίογλου συμπλήρωσε ότι «είναι σημαντική λοιπόν η ερχόμενη Κυριακή για την επαρχία μας. Για τα Φάρσαλα. Για εμάς, για τις οικογένειές μας, για τις περιουσίες μας. Για τις γενιές που έρχονται».

Ξεκινώντας την ομιλία του ανέφερε: «Ολοι μαζί πριν από αρκετούς μήνες ξεκινήσαμε αυτό το όμορφο ταξίδι που σε λίγες ώρες φθάνει στο τέλος του. Και πιστέψτε με, θα είναι ένα όμορφο, ένα φωτεινό φινάλε που θα σηματοδοτήσει τη χαραυγή μιας νέας εποχής για την επαρχία Φαρσάλων» και πρόσθεσε ότι: «Ήταν το μήνυμα πως οι Φαρσαλινές και οι Φαρσαλινοί την ερχόμενη Κυριακή αφήνουν πίσω τους μία εποχή που κύριο χαρακτηριστικό της ήταν η αλαζονεία, οι προσωπικές φιλοδοξίες και οι κλειστές πόρτες. Τη Δευτέρα χαράζει μια νέα εποχή για τα Φάρσαλα».

Στην ομιλία του έδωσε το στίγμα της πολιτικής του, όπου θα επιδιώξει τη συναίνεση με όλες τις εκλεγμένες στο Δημοτικό Συμβούλιο παρατάξεις, τονίζοντας ότι «τα προβλήματα είναι κοινά και δεν έχουν ούτε μπλε, ούτε πράσινο, ούτε κόκκινο χρώμα», και συνέχισε λέγοντας ότι: «Τα Φάρσαλα την ερχόμενη Κυριακή οδηγούνται σε μία νέα φωτεινή περίοδο όπου ο πολίτης θα βρεθεί στο επίκεντρο και ο δήμαρχος θα γίνει υπηρέτης κι όχι αφέντης του».

Σημείωσε δε ότι πρωταρχικός στόχος της τετραετίας που ξεκινά το επόμενο φθινόπωρο για την παράταξή του είναι τα Φάρσαλα της ανάπτυξης, της συνεργασίας, του πολιτικού και κοινωνικού πολιτισμού, της κοινωνικής αλληλεγγύης, των μεγάλων έργων και των μεγάλων τομών, επισημαίνοντας τους στόχους στα μεγάλα προβλήματα του τόπου, όπως το νερό και η έναρξη της κατασκευής του νέου δρόμου που θα συνδέει τα Φάρσαλα με τη Λάρισα.

Κλείνοντας την ομιλία του, έδωσε το σύνθημα για την Κυριακή των εκλογών σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Να μη λείψει κανείς από την κάλπη. Είναι δικαίωμα και καθήκον για τον τόπο μας, να πάμε όλοι μας και να ψηφίσουμε, να μην αφήσουμε καμία απογοήτευση να κρίνει το δικό μας μέλλον, όλοι μαζί την ερχόμενη Κυριακή για τα Φάρσαλα της Ανάπτυξης»!

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass