«Μήνυμα συνεργασίας και νίκης στον Δήμο Ελασσόνας!»

ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΓΑΤΣΑΣ ΜΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2019 22:02

«Οι χιλιάδες συμπολίτες μας, που ανήκουν στο 58% εκείνων που ψήφισαν την περασμένη Κυριακή, είπαν με μια φωνή «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», ανέφερε, ανάμεσα στα άλλα, ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας, μιλώντας προχθές το βράδυ σε μεγάλη συγκέντρωση στην Κεντρική πλατεία Ελασσόνας.

Χαρακτηριστικά, επισήμανε:

«Περισσότεροι από 13.000 συνδημότες μας την Κυριακή έδειξαν τον δρόμο της ενότητας, της συνεργασίας, της ανάπτυξης, της προόδου. Οι συμπολίτες μας ζήτησαν να χαράξουμε νέα πορεία δημιουργίας για τον δήμο μας. Με ομαδική δουλειά, με διαφάνεια, αξιοκρατία, ισότητα ευκαιριών, αλληλεγγύη και βιώσιμη ανάπτυξη».

Ασκώντας δριμεία κριτική στη σημερινή διοίκηση του Δήμου Ελασσόνας τόνισε:

«Ο κ. Ευαγγέλου ζήτησε την περασμένη εβδομάδα καθαρή εντολή από την πρώτη Κυριακή. Οι συμπολίτες μας του είπαν ένα ηχηρό «όχι». Όχι κ. Ευαγγέλου, δεν μπορείτε να διοικήσετε τον δήμο κατά βούληση, δεν μπορείτε να διοικήσετε τον δήμο με τους λίγους πιστούς σας συμβούλους, δεν μπορείτε γενικά να διοικήσετε τον δήμο μας....».

Και συνέχισε: «Εμείς όμως μπορούμε. Με ευρείες συνεργασίες, με διαβούλευση, με συμμετοχή των πολιτών, με δημοκρατικές διαδικασίες. Το δημαρχοκεντρικό μοντέλο που εφάρμοσε η προηγούμενη διοίκηση ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Το νέο μοντέλο διακυβέρνησης, περισσότερο δημοκρατικό και αντιπροσωπευτικό, απαιτεί σταθερές συνεργασίες. Ούτε ευκαιριακές, ούτε κατά περίπτωση. Σταθερές συνεργασίες. Συνεργασίες που δεν βασίζονται στη διανομή αξιωμάτων και τη διανομή θέσεων. Συνεργασίες με βάση το συμφέρον του δήμου, το συμφέρον των πολλών.

Μαζί με τις δημιουργικές, παραγωγικές, προοδευτικές και κοινωνικές δυνάμεις του τόπου μας, μπορούμε να υποστηρίξουμε ένα νέο σχέδιο διοίκησης στον δήμο μας.

Ένα μοντέλο συνδιοίκησης και συνεργασίας με τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου που εμπνέονται από τις αρχές της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισότητας».

Αναφορά έκανε και στην παρουσία στη συγκέντρωση υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού “Ένας Δήμος για όλους” του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Καρανίκα, υπογραμμίζοντας: «Η παρουσία τους σηματοδοτεί τη δυνατότητα και την ευκαιρία που θα έχουν οι δύο παρατάξεις του νέου δημοτικού συμβουλίου να σχεδιάσουν από κοινού ένα πλαίσιο συνεργασίας για ένα καλύτερο αύριο στον δήμο μας, με κοινωνικό πρόσημο, με σχέδιο βιώσιμης ανάπτυξης, ένα πλαίσιο διεκδικητικό και μαχητικό.

Ένα πλαίσιο που δεν θα θυμίζει σε τίποτα το υπεροπτικό, αρχηγοκεντρικό και αντιδημοκρατικό μοντέλο διοίκησης των τελευταίων ετών.

Και πιο συγκεκριμένα, δεν θα θυμίζει σε τίποτα το μοντέλο του “αποφασίζομεν και διατάσσομεν” της σημερινής διοίκησης και του κ. Ευαγγέλου».

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass