Ολοκληρώθηκε η έκθεση Στατικού Μοντελισμού

* Βραβεύτηκαν οι καλύτεροι -* Μπαζάκης: Πετυχημένη διοργάνωση

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2019 15:02

Με τις βραβεύσεις των νικητών στον Μύλο του Παππά, ολοκληρώθηκε η έκθεση-διαγωνισμός Στατικού Μοντελισμού που πραγματοποιήθηκε για 4η χρονιά από τη Λέσχη Στατικού Μοντελισμού υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας.

Η φετινή σεζόν ήταν ξεχωριστή καθώς φιλοξενήθηκαν και διαγωνίστηκαν εκθέματα μελών έτερων συλλόγων μοντελιστών από όλη την Ελλάδα, αλλά και Κύπρο, Βουλγαρία και Σερβία.

Στη φετινή έκθεση υπήρχε ειδικό αφιέρωμα στο θρυλικό αεροσκάφος f4 Phantom. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης έλαβαν χώρα εκπαιδευτικά σεμινάρια πάνω σε τεχνικές μοντελισμού. Το Σάββατο έγινε σεμινάριο με θέμα "βάψιμο και παλαίωση άρματος" ενώ χθες ακολούθησε σεμινάριο με θέμα «βάψιμο αεροσκάφους».

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης υπήρχαν αρκετές θεματικές κατηγορίες ενώ ξεχώρισε η κατηγορία Τζούνιορ που αποτελείται από παιδιά που παρακολουθούσαν μαθήματα της Λέσχης καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Τα παιδιά αυτά είναι από το Δημοτικό ως και το Λύκειο.

"Η Λέσχη Στατικού Μοντελισμού Λάρισας είναι μια από τις πιο δυναμικές σε όλη την Ελλάδα" εξηγεί στην "ΕτΔ" ο πρόεδρός της, κ. Κώστας Μπαζάκης. "Ουσιαστικά αυτή τη στιγμή εκπροσωπούμε όλη τη Θεσσαλία καθώς έχουμε μέλη από διάφορες περιοχές της".

Ο κ. Μπαζάκης χαρακτήρισε τη διοργάνωση αρκετά πετυχημένη τόσο ως προς τον αριθμό των συμμετεχόντων όσο και στην ποιότητα των εκθεμάτων. "Μπροστά μας τώρα έχουμε πολλές δράσεις ενώ σε λίγες μέρες θα πάρουμε μέρος και στη γιορτή Πηνειού". Εν τέλει ο πρόεδρος της Λέσχης τόνισε πως ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είναι πλέον θεσμός για την πόλη της Λάρισας θέτοντας ως στόχο για την επόμενη σεζόν να γίνει ακόμα καλύτερος.

Οι νικητές ήταν οι εξής:

Best of Phantom: Γιάννης Καλαϊτζόγλου από τη Θεσσαλονίκη και τον σύλλογο "Πήγασος".

Best of Show: Δημήτρης Τζήμας από τα Ιωάννινα.

Το καλύτερο "αρματικό" θέμα που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Θεόδωρου Ποντίκα το κέρδισε ο Λαρισαίος Αντώνης Ντράχας της Λέσχης Στατικού Μοντελισμού Λάρισας.

Οι άνθρωποι της Λέσχης ευχαρίστησαν τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Σάπκα, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Επιμελητήριο, τους χορηγούς αλλά και όλους τους Συλλόγους που τίμησαν τη διοργάνωση με την παρουσία τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass