Προεκλογικό γλέντι του ΚΚΕ στη Λάρισα

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2019 15:26

Συνεχίζοντας πιο μαχητικά, πιο αποφασιστικά για την ενίσχυση των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, η Τομεακή Επιτροπή Λάρισας οργάνωσε χθες το βράδυ μικρό διάλειμμα με λαϊκό γλέντι στην κοίτη του Πηνειού.

Από το οποίο δεν έλειψε το αγωνιστικό κάλεσμα με την ομιλία του βουλευτή Γ. Λαμπρούλη, που τόνισε μεταξύ άλλων: «Έχουμε τη δύναμη να συμβάλλουμε για ένα εκλογικό αποτέλεσμα που θα τονώσει την αισιοδοξία στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα και αυτό θα γίνει μόνο με την απόρριψη των κάλπικων διλημμάτων ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, με την καταδίκη των υπόλοιπων κομμάτων που ακολουθούν τον ίδιο αντιλαϊκό δρόμο, με τη μεγαλύτερη δυνατή εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Συνεχίζουμε τη μάχη, για ισχυρό ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές. Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να βγει το Κόμμα ενισχυμένο και στη Βουλή. Απευθυνόμαστε στους εργαζόμενους, στα λαϊκά στρώματα, στους νέους και τις νέες, σε όλους όσοι στήριξαν το κόμμα, σε όσους έδωσαν μαζί μας τη μάχη στις ευρωεκλογές και τις τοπικές εκλογές, σε κάθε προοδευτικό άνθρωπο που παρακολουθεί το κόμμα, στέκεται θετικά απέναντί του. Τους καλούμε να στηρίξουν το κόμμα, δίνοντας ώθηση στη μεγάλη προσπάθεια να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ απ' άκρη σε άκρη, σε όλη τη χώρα.

Η ενίσχυση του ΚΚΕ δυναμώνει τον ίδιο τον λαό, την αμέσως επόμενη μέρα σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, στα χωριά, στα σχολεία, στις σχολές, αφού το ΚΚΕ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες. Το ΚΚΕ είναι μαχητική και ασυμβίβαστη δύναμη στη Βουλή και στο λαϊκό κίνημα, γι' αυτό μπορεί να προκαλέσει αγωνιστική αισιοδοξία για την επόμενη μέρα. Σε αυτές τις εκλογές κρίνεται πόσο ισχυρή θα είναι εκείνη η δύναμη, που είναι σταθερά και μόνιμα δίπλα στο λαό, μπροστά στα δύσκολα, που δεν εγκαταλείπει ποτέ τον αγώνα. Κρίνεται πόσο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ, για να δυναμώσουν η λαϊκή αντίσταση, η αντεπίθεση, η ελπίδα, η προοπτική της κοινωνικής ευημερίας.

Τώρα, όλες και όλοι στη μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ. Αυτή είναι η μόνη κερδισμένη ψήφος. ΚΚΕ ισχυρό, η δύναμή σου την επόμενη μέρα».

Την εκδήλωση που "χρωματίστηκε" με μουσική και χορό, πλαισίωσαν οι μουσικοί Νίκος Αλεξόπουλος και Δημήτρης Ψαρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass