Καθοριστική η συμβολή του Μάξ. Χαρακόπουλου στην ανακαίνιση του Δικαστικού Μεγάρου

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ «ΑΝΤ1» ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ: Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2019 15:28
Η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Νικολέττα Μπασδέκη επιδίδει την ευχαριστήρια επιστολή του ΔΣΛ στον κ. Μάξ. Χαρακόπουλο Η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Νικολέττα Μπασδέκη επιδίδει την ευχαριστήρια επιστολή του ΔΣΛ στον κ. Μάξ. Χαρακόπουλο

Με μια ευχαριστήρια επιστολή για την καθοριστική συμβολή του στην ανακαίνιση του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας, το οποίο εντάχθηκε σε πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης, υποδέχθηκε η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Νικολέττα Μπασδέκη στα γραφεία του Συλλόγου τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Λαρίσης, κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο.

Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που με αλλεπάλληλες παρεμβάσεις μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου άσκησε πίεση στην ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, διαβεβαίωσε την πρόεδρο και το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου ότι προσβλέπει στη συνεργασία του νομικού κόσμου της πόλης και των εκπροσώπων του για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τους δικηγόρους, αλλά και την ικανοποίηση του λαϊκού αιτήματος για ταχύτερη απονομή της Δικαιοσύνης.

Στην επιστολή προς τον κ. Χαρακόπουλο σημειώνεται ότι: «Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας σας ευχαριστεί θερμά για τη συμβολή σας στην ανάδειξη του μείζονος προβλήματος των ελλιπών υποδομών του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας.

Με τις παρεμβάσεις σας και τις επερωτήσεις σας ενώπιον του Εθνικού Κοινοβουλίου, συμβάλατε στην επιτάχυνση του χρόνου ένταξης του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας, μέσω του προγράμματος ενεργειακής Αναβάθμισης που υλοποιεί το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Πιστεύουμε ότι και στο μέλλον θα είστε δίπλα μας για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον Κλάδο μας».

Παρόντες στη συνάντηση από την πλευρά του Δικηγορικού Συλλόγου ήταν η πρόεδρος κ. Νικολέττα Μπασδέκη, ο αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Μπραζιώτης, ο γενικός γραμματέας κ. Ανδρέας Ανδριτσόπουλος και τα μέλη κ. Δέσποινα Μίγα-Κατσογιάννη και οι κ. Αντώνης Γραβάνης και Ευάγγελος Διανελλάκης.

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ «ΑΝΤ1»

Προχθές το βράδυ ο Θεσσαλός πολιτικός ήταν καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τη δημοσιογράφο κ. Ρίτσα Μπιζόγλη, έχοντας απέναντί του τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστο Γιαννούλη.

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, σχολιάζοντας την αναγγελία της υποψηφιότητας του Αλ. Τσίπρα στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα, υπογράμμισε ότι «είναι μια καλή ευκαιρία για τον αγροτικό κόσμο να στείλει ένα μήνυμα αποδοκιμασίας στον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος τον εξαπάτησε, υποκλέπτοντας την ψήφο του, υποσχόμενος χαμηλότερους φόρους στους αγρότες και ασφαλιστικές εισφορές, ενώ ο ίδιος κατήργησε τον ΟΓΑ. Για πρώτη φορά φορολογήθηκαν οι αγροτικές επιδοτήσεις. Υποσχόταν χαμηλότερο κόστος παραγωγής. Τον θυμούμαι στις αγροτικές κινητοποιήσεις του 2014 στην καρότσα του αγροτικού του Βάγγου, του αγροτοσυνδικαλιστή, στο μπλόκο της Βοιωτίας, να χαρακτηρίζει “ψίχουλα” τα 160 εκατομμύρια ευρώ, που εμείς, η δική μας κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου έδινε στους αγρότες, ως επιστροφή στον ειδικό φόρο κατανάλωσης πετρελαίου. Ο πρωθυπουργός αυτός, που έλεγε ψίχουλα τα 160 εκατομμύρια που η δική μας κυβέρνηση έδινε στον αγροτικό κόσμο για το κόστος παραγωγής, είναι εκείνος που την πρώτη χρονιά τα περιέκοψε στο μισό και το 2017 τα κατήργησε τελείως! Είναι μια καλή ευκαιρία για τους αγρότες να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα!».

Αναφερόμενος δε στο διακύβευμα των εκλογών, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε: «Η ΝΔ σε αυτές τις εκλογές επιμένει ότι χρειάζεται η χώρα μια επανεκκίνηση, μια επιστροφή στην κανονικότητα. Και επιστροφή στην κανονικότητα σημαίνει για μας λιγότερους φόρους, καλύτερες και περισσότερες δουλειές πλήρους και όχι μερικής απασχόλησης. Μια γενιά των 300 ευρώ δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Λοιπόν, περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας, λιγότεροι φόροι και ασφαλιστικές εισφορές που να μπορούν να καταβάλλονται από τους εργαζόμενους και βεβαίως περισσότερη ασφάλεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass