«Λαλίστατη και απούσα η κ. Καραπάνου…»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΣΤ. ΣΑΪΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2019 15:54

Απάντηση δίνει στην πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου του Δήμου Τεμπών κ. Άννα Καραπάνου – Μαγαλιού ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Αστέριος Σαΐτης αναφορικά με την έλλειψη νερού ύδρευσης στο Μακρυχώρι το διήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Η κ. Καραπάνου είχε καταγγείλει ότι λόγω βλάβης στην υδρευτική γεώτρηση, το Μακρυχώρι -για αλλη μια φορά- έπινε νερό από αρδευτική γεώτρηση, δηλαδή για πότισμα. Ο κ. Σαΐτης σημειώνει: «Επανήλθε δριμύτατη η λαλίστατη και μόνιμα απούσα από τα προβλήματα του χωριού πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου, θεωρώντας ότι μ´ αυτό τον τρόπο θα πλήξει τη νυν Δημοτική Αρχή και τον αντιδήμαρχο Μακρυχωρίου.

Κινδυνολογεί βέβαια, όταν αφήνει ερωτήματα για την καταλληλότητα της πομόνας που μετά από πρόταση της ΔΕΥΑΤ προς τον ΤΟΕΒ Μακρυχωρίου και συμφωνία αυτών «δανείζεται» όταν παρίσταται ανάγκη.

Άραγε η πρόεδρος δεν γνωρίζει τις μικροβιολογικές και χημικές αναλύσεις της συγκεκριμένης; Γιατί τις αποκρύπτει και γιατί προσπαθεί αφήνοντας υπονοούμενα να τρομοκρατήσει και να παραπλανήσει τους δημότες;

Έχει συζητηθεί και στο Δ.Σ. το θέμα της υδρευτικής πομόνας και μέχρι την ανόρυξη νέας υδρευτικής γεώτρησης από τη ΔΕΥΑΤ χρησιμοποιείται η πομόνα του ΤΟΕΒ όταν παρίσταται ανάγκη, μετά βέβαια τη σύμφωνη γνώμη του.

Καλές οι φιλοφρονήσεις προς τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του ΤΟΕΒ αλλά φάνηκε για μια ακόμη φορά η μικροψυχία της προέδρου, όταν δεν κάνει καν αναφορά στην ανταπόκριση των υπηρεσιών της ΔΕΥΑΤ για την αποκατάσταση της ζημίας και μάλιστα την περίοδο του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

Δέσμευση των απερχόμενων Συμβουλίων Δημοτικού και ΔΕΥΑΤ είναι η εξεύρεση λύσης και ευελπιστούμε η νέα Δημοτική Αρχή να το υλοποιήσει.

Κλείνοντας, να τονίσω για μια ακόμη φορά στην πρόεδρο η οποία διακατέχεται από το «σύνδρομο» του αντιδημάρχου, ότι θα πρέπει την επόμενη δημοτική περίοδο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ασκήσει επιτέλους τα καθήκοντά της ως πρόεδρος και όχι να ασκεί μόνο κριτική εκ του μακρόθεν...

Εξάλλου τώρα δεν είναι αντιπολίτευση».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass