Διάκριση στη Ρομποτική

ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΦΑΝΗΣ ΚΑΡΑΤΖΟΥ

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2019 15:28

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η προσπάθεια των μαθητών Δημοτικού των τάξεων Ρομποτικής των Κέντρων Ξένων Γλωσσών και Ρομποτικής Φανής Καράτζου, οι οποίοι συμμετείχαν στον εθνικό τελικό της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO 2019 που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 στην Αθήνα, στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου. Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από τον WRO Hellas με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE και τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας.


Με την καθοδήγηση της καθηγήτριας κας Τζένης Κούτσικου και με διάρκεια φοίτησης μόλις ενός έτους, οι δύο ομάδες απέσπασαν την τέταρτη και έβδομη θέση αντίστοιχα σε σύνολο 28 ομάδων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα των «Κίτρινων Ρομπότ» σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας κατείχε τη δεύτερη θέση, για να καταταγεί τελικά στην τέταρτη.
Με γνώμονα το νεαρό της ηλικίας τους αξίζουν συγχαρητήρια οι μικροί μαθητές Μιχαήλ Άγγελος της Δ΄ Δημοτικού και Θεοδώρα Βουζάρα της Α΄ Δημοτικού των «Κίτρινων Ρομπότ», αλλά και ο Νούλας Αλέξανδρος της Ε΄ Δημοτικού, Πανταζής Δημήτρης και Γκιουλεντζερίδης Θανάσης της ΣΤ΄ Δημοτικού των «Μπλε Ρομπότ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass