Απογοήτευση στην Ενωση Κεντρώων

Πώς εξηγούν το αποτέλεσμα στα γραφεία της Λάρισας

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2019 22:12

Αίσθημα απογοήτευσης υπάρχει από χθες στις τάξεις της Ένωσης Κεντρώων, καθώς το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη μένει εκτός Βουλής με ποσοστό περίπου στο 1,27% κάτι που σημαίνει πως απώλεσε σημαντική δύναμη σε σχέση με το 3,44% των εθνικών εκλογών του 2015.

Στο γραφείο της Λάρισας χθες το απόγευμα φίλοι της Ένωσης προσπαθούσαν να εξηγήσουν το αποτέλεσμα, το οποίο, όπως έλεγαν, δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτό που περίμεναν. «Το κλίμα που δημιουργήθηκε για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ πόλωσε το κλίμα και επηρεάστηκε σημαντικά το κόμμα μας», δήλωσε χαρακτηριστικά στην «ΕτΔ» ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας κ. Γιώργος Αναγνωστόπουλος προσθέτοντας: «Ως Ένωση Κεντρώων οφείλουμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας για το χαμηλό ποσοστό που λάβαμε και να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα. Προσωπικά θεωρώ καταστρεπτικό για τη χώρα η νέα Βουλή να περιλαμβάνει επαγγελματίες πολιτικούς, συνωμοσιολόγους και ανθρώπους που μας χρέωσαν 100 δισ. και έκλεισαν τις τράπεζες, αλλά οφείλω να σεβαστώ την ψήφο των Ελλήνων πολιτών. Ο κεντρώος χώρος δεν εκπροσωπείται στην πραγματικότητα και δυστυχώς οι προεκλογικές υποσχέσεις φοβάμαι πως θα καταπέσουν σύντομα με τη δικαιολογία της "παραλαβής καμένης γης". Βεβαίως είμαι ο πρώτος που ελπίζω να διαψευστώ».

Για την περιοχή της Λάρισας τόνισε ότι δόθηκε τίμιος και αξιοπρεπής αγώνας «με νέα και αξιόλογα πρόσωπα, με ειλικρινείς προτάσεις για τον τόπο μας και τη χώρα και θα είμαστε παρόντες στα πολιτικά δρώμενα την επόμενη μέρα, διότι η γενιά μας χρειάζεται άτομα που καταλαβαίνουν και βιώνουν τα διαχρονικά προβλήματά της» στέλνοντας στο τέλος μήνυμα ανασύνταξης για το μέλλον.

 

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass