Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα, αγωνία για την έδρα

Βγάζει βουλευτή η «Ελληνική Λύση» στη Λάρισα

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2019 22:16

Έκδηλη ήταν η ικανοποίηση των ανθρώπων της «Ελληνικής Λύσης» στη Λάρισα καθώς το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου κατάφερε με ένα ποσοστό 3,7% να εκλέξει αντιπροσώπους στην ελληνική Βουλή. Από τις δέκα συνολικά έδρες, η μία έγινε γνωστό λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μέσω των αποτελεσμάτων του Υπουργείου Εσωτερικών πως καταλήγει στη Λάρισα.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λάρισας είναι βέβαια ο Κυριάκος Βελόπουλος αλλά ως αρχηγός κόμματος είχε ενημερώσει, σύμφωνα με πληροφορίες της «ΕτΔ», τους Λαρισαίους υποψήφιους βουλευτές πως θα κάνει αποδεκτή την έδρα στη Θεσσαλονίκη.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε η έδρα θα πάει στον δεύτερο σε σταυρούς υποψήφιο βουλευτή Λάρισας. Τη συγκεκριμένη θέση τη διεκδικούσαν, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου, κ. Θανάσης Νασίκας και ο καθηγητής, κ. Λάμπρος Σδρόλιας. Είναι χαρακτηριστικό πως λίγο μετά τη 1 το ξημέρωμα και σε ποσοστό καταμέτρησης της σταυροδοσίας 42,04% (σε 227 από 540 ε.τ.) ο Αθ. Νασίκας είχε 452 ενώ ο Λ. Σδρόλιας μία ψήφο λιγότερη. Τρίτος ακολουθούσε με 397 ο συνταξιούχος εφοριακός κ. Δαμιανός Ζώκας.

«Ήταν μια πολύ καλή ημέρα για την Ελληνική Λύση» δήλωσε στην «ΕτΔ» ο Θανάσης Νασίκας εξηγώντας πως: «Στον νομό Λάρισας τα πήγαμε πολύ καλά καθώς κρατήσαμε το ποσοστό των Ευρωεκλογών με πολύ μικρές απώλειες. Στον Δήμο Τυρνάβου μάλιστα αυξήσαμε το ποσοστό μας. Είμαι σίγουρος πως η προσφορά της Ελληνικής Λύσης στη Βουλή θα είναι η καλύτερη από τα μικρά κόμματα» κατέληξε.

Από την πλευρά του ο κ. Λάμπρος Σδρόλιας εξήγησε στην «ΕτΔ», πως στη Λάρισα το κόμμα τα πήγε πολύ καλά παρά τη μικρή απώλεια που είχαν σε σχέση με το αποτέλεσμα των πρόσφατων ευρωεκλογών. «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα παρά τον πόλεμο που δεχθήκαμε από τα κόμματα αλλά και από μηχανισμούς της ορθοδοξίας και της εκκλησίας. Αυτό μας λυπεί πολύ. Η Ελληνική Λύση είναι ένα πατριωτικό κόμμα και πρέπει να συμβαίνει το αντίθετο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σδρόλιας.

Κ. ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass