Προσλήψεις προσωπικού στη ΔΗ.Κ.Ε.Λ.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ESTIA»

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2019 15:20

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Λαρισαίων θα συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου ενός ατόμου στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Στήριξης Έκτακτης Ανάγκης για την Ένταξη και τη Στέγαση – ESTIA, χρονικής διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως 31/12/2019.

Η ΔΗ.Κ.Ε.Λ. θα προσλάβει έναν Συντονιστή Κοινωνικών Υπηρεσιών στο πρόγραμμα ESTIA το οποίο υλοποιείται από τη ΔΗΚΕΛ στην πόλη της Λάρισας με τη χρηματοδότηση της Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Για τη θέση Συντονιστή Κοινωνικών Υπηρεσιών απαιτείται:

Πτυχίο ΑΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων / Κοινωνικών / Πολιτικών Επιστημών ή ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) ΑΕΙ ή της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας. Εργασιακή εμπειρία πεδίου τουλάχιστον δύο ετών σε προγράμματα / υπηρεσίες / δομές με πρόσφυγες, αιτούντες άσυλο/ μετανάστες, ευπαθείς ομάδες πληθυσμού κ.ά. Καλή γνώσης της αγγλικής γλώσσας. Γνώση χειρισμού Η/Υ. Δυνατότητα για παροχή εργασίας πρωινές, απογευματινές, βραδινές ώρες και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, εφόσον απαιτείται από τις ανάγκες του έργου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την «Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση» και να την υποβάλουν μαζί με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.), Ηπείρου 96 - 98, ΤΚ 41223, Λάρισα, υπόψιν κ. Μαρίνου Ελένης (τηλ. 2411-810.326-7). Για περισσότερες πληροφορίες και τα αναλυτικά δικαιολογητικά των υποψηφίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον χώρο των ανακοινώσεων στο site του Δήμου Λαρισαίων (www.larissa-dimos-gr).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass